The Witcher 3 Tepki Vermiyor

SepticEye

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba

Witcher 3 84 saat oynamış bulunmaktayım ancak ilk kez bugün bu hatayı aldım. Oyuna steam üzerinden giriyorum oynaya tıklıyorum ve hiç tepki vermiyor oyun görev yöneticisinde biraz duruyor ve sonra yok oluyor ekran kartım güncel aklıma çözüm gelmedi bende rapor oluşturdum buyrun.

Logfile.rar

Konuyu nereye çekiyorsun. Windows 8.1 güncelleme alıyor'mu? Windows 10 da kursa sorun olur diyorsun. Bende sana Windows un en son sürümünün sürekli olarak güncellendiğini söylüyorum.
Sen demişsin ki, Windows kaynaklı olabileceğini söylüyor demişsin yeni genel anlamda söylüyorsun 7 veya 8 değil ben de o zaman 10 sürümünde de sorun olur dedim saçma sapan şeyler söylüyorsun olay bu uzatmaya gerek yok iyi günler..

Sen demişsin ki, Windows kaynaklı olabileceğini söylüyor demişsin yeni genel anlamda söylüyorsun 7 veya 8 değil ben de o zaman 10 sürümünde de sorun olur dedim saçma sapan şeyler söylüyorsun olay bu uzatmaya gerek yok iyi günler..
Sen anlamadıysan ben ne yapayım. Demek ki Windows 8.1 diye belirtmem gerekiyormuş. Recep Beyin son cümlesini okursan anlarsın zaten. Doğru verdiğim bilgilerde sana göre saçma sapan evet.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı