The Witcher 3 toplam kaç görev var?

Olcay364

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda her şey dahil kaç görev var? Oyunu tamamen bitirmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak söylemek zor, ama Reddit'te ana oyunda 50 ana görev, Hearts of Stone'da 5 ana görev, Blood and Wine'da 12 ana görev, ve 270'e yakın yan görev olduğu yazılmış.
Bu hesapla 357 görev yapıyor. Ana hikayenin en az 40 saat, her şey toplam oyunun 200 saate yakın sürmesini bekleyebilirsiniz.

Tam olarak söylemek zor, ama Reddit'te ana oyunda 50 ana görev, Hearts of Stone'da 5 ana görev, Blood and Wine'da 12 ana görev, ve 270'e yakın yan görev olduğu yazılmış.
Bu hesapla 357 görev yapıyor. Ana hikayenin en az 40 saat, her şey toplam oyunun 200 saate yakın sürmesini bekleyebilirsiniz.

Ben şu anda toplam 306 görev yapmışım yeni görevler için soru işaretlerine mi gitmem gerekiyor? Yani haritada ya da görevler kısmında hiçbir görev kalmadı 357'ye nasıl tamamlayacağım.

Soru işaretlerinde çoğunlukla hazine veya Witcher teçhizatları oluyor hocam. Genelde "görev"leri oluyor, hazineyi veya teçhizatların yapım şemasını bulduğunuzda tamamlanıyorlar.
Yaratık inleri oluyor bazılarında, ama onların görevleri yoktu diye hatırlıyorum.
Fandom Wiki'nin ikincil görevler kısmındaki görevleri yaptıysanız iyi kötü bi' hikayesi olan görevleri yapmışsınız demektir. Diğer şeyleri dert etmenize gerek yok. Oyunun %100 bitirme için verdiği bir başarım falan yok.

Oyunun ana ve yan (ikincil) görevler dışındaki her şeyi oyunda ve haritada yer doldurması, oynama süresini uzatması için.

Son düzenleme:
Reddit'te bir kullanıcı DLC paketlerindeki ana görevlerle beraber toplam 67 ana görev ve DLC paketlerindeki yan görevlerle beraber toplam 270 yan görev olduğunu yazmış fakat bu 7 yıl önce yazılmış. 7 yıl içindeki gelen güncellemelerde, son gelen ''Next Gen'' güncellemesinde de oyuna yeni yan görevler eklendi. Bunları da hesaba katarsak yaklaşık 400 görev falan var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı