Hocam bu da bir şey mi iki tane canavarın arasına sıkışmıştım. Sorun şu ki canavarlar canı az kalınca patlayan türlerden birini öldürürken quen basmıştım ama o patlayınca öbürü de patladı ve öldüm.Tüm buglar beni buldu hocam.![]()
Küf iblisleri mi? Bana da olmuştu.Hocam bu da bir şey mi iki tane canavarın arasına sıkışmıştım. Sorun şu ki canavarlar canı az kalınca patlayan türlerden birini öldürürken quen basmıştım ama o patlayınca öbürü de patladı ve öldüm.
Leşgiller. Küf iblislerinin Blood and Wine DLC sindeki hali.Küf iblisleri mi? Bana da olmuştu.
Daha DLC'lere gelmedim. Geleyim onları da söverim.Leşgiller. Küf iblislerinin Blood and Wine DLC sindeki hali.
Daha garip bug yaşadığım da oldu ama. Dağdan aşağıya doğru kayarken aşağıda su cadısı varmış ona çarptım ikimizde sıkıştık bana da vuramıyordu sonsuza kadar kayarken 10 saniye kaydığım için başarım verdi.Daha DLC'lere gelmedim. Geleyim onları da söverim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.