Hocam siz CS oynayın RPG sizlik değil. Ben ana hikayesi 8 saat olan Witcher 2'yi 30 saattir oynuyorum ve daha bitmesine çok var. Bu arada dikkat enis cherryson duymasın.
Ben hiçbir şekilde orta çağ oyunlarını sevmedim. RDR 2'yi 3 saat oynadım dedim bunu mu herkes seviyor. Yok ben ya günümüzde geçen ya da gelecekte geçen oyunları oynarım. Spoiler Apex Legends Valorant Cyberpunk 2077.
Ben hiçbir şekilde orta çağ oyunlarını sevmedim. RDR 2'yi 3 saat oynadım dedim bunu mu herkes seviyor. Yok ben ya günümüzde geçen ya da gelecekte geçen oyunları oynarım. Spoiler Apex Legends Valorant Cyberpunk 2077.
Karşındakine göre silahi var, iksiri var, yağı var, bilgilendirme notları var. Oyunda keseceğin yaratığa dair her bilgi var oyunun içinde. Detay sevmek lazım.
Rdr2 hala oynayamadım fakat witcher 3 laf ettirmem belki rpg tarzı oyunları sevmezsiniz ama bitirdiğime pişman oldum hocam keşke bitmeseydi diyorum çoğu zaman.