The Witcher 3 vs Cyberpunk 2077

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
İyi akşamlar herkese.

Öncelikle daha önce iki oyunu da bitirmedim ancak burada hikayeden çok oynama zevki/süresi karşılaştırmasının yapılmasını istiyorum.

Uzun vaktimi harcayıp yalnızca bir rol yapma oyununa vakit ayırarak DLC dahil %100 tamamlamak istiyorum. Bunu en son GTA 5 için yaptım ve kısa süre önce bu nedenle sildim. Seçeneklerden hangisi bu konuda daha çok zevk verir, sıkmaz?

Farklı oyun önerisi istemiyorum, yalnızca The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 seçenekleri bulunuyor. 2'si için de DLC'ler dahil şekilde değerlendirilmeli.

Cok farkli kulvarlarin oyunlari. Tek ortak yonleri RPG olmalari ki Cyberpunk tam bir RPG bile sayilmaz. Karsilastirmak yanlis olur, bu soru GTA 5 mi yoksa Mortal Kombat mi gibi bir soru cunku.

Cok farkli kulvarlarin oyunlari. Tek ortak yonleri RPG olmalari ki Cyberpunk tam bir RPG bile sayilmaz. Karsilastirmak yanlis olur, bu soru GTA 5 mi yoksa Mortal Kombat mi gibi bir soru cunku.
Evet öyle ancak uzun süreli oynama zevki açısından karşılaştırmak istiyorum. İkisini de oynarken eğleniyorum. Yalnızca birini indirebilecek kadar depolama olduğu için ikisi arasında seçim yapmalıyım.

Açıkçası Cyberpunk'ın oynanışı daha çeşitli olsa da bir süre sonra yaptığınız yan etkinlikler birbirinin tıpatıp aynısı oluyor. W3 DLC'leri ana oyun ile yarışacak düzeyde olduğu için Witcher derim ben, oynanışı biraz kütük ama eskidi oyun artık.

İyi akşamlar herkese.

Öncelikle daha önce iki oyunu da bitirmedim ancak burada hikayeden çok oynama zevki/süresi karşılaştırmasının yapılmasını istiyorum.

Uzun vaktimi harcayıp yalnızca bir rol yapma oyununa vakit ayırarak DLC dahil %100 tamamlamak istiyorum. Bunu en son GTA 5 için yaptım ve kısa süre önce bu nedenle sildim. Seçeneklerden hangisi bu konuda daha çok zevk verir, sıkmaz?

Farklı oyun önerisi istemiyorum, yalnızca The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 seçenekleri bulunuyor. 2'si için de DLC'ler dahil şekilde değerlendirilmeli.

Cyberpunk'u PS4'ün dandik hâliyle bile 88 saat oynadım gayet güzeldi. PS5 geçtim bir 100 saat de orada oynadım gayet güzeldi hikayesi ayrı, yan görevler ayrı güzel bence bir şans ver.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı