Tartışılır.
Ciri'nin öldüğü varsayılan sonu yaşamadığınız sürece çok dert etmeyin.
Onun dışında Ciri'nin Witcher mesleğini benimsediği sonun mu, yoksa İmparatoriçe olmayı seçtiği sonun mu daha iyi olduğunu sabaha kadar düşünürsünüz/tartışırsınız.
Bence Ciri'nin imparatoriçe olması kötü sonlardan biri. Ciri en başından beri Witcher olmak istiyordu ama ölmesinden iyidir.
Dediğim gibi, (bence) tartışılır. Son için illa bi' şey diyeceksem "kötü" yerine "acı tatlı" ya da "(daha) gerçekçi" derdim.
Seri evreninde daha çocukluğundan beri bu iş için yetiştirilmiş Witcher'lar hak ettiği saygıyı görmezken, hor görülürken Ciri'nin saygı göreceği, mutlu olacağı ne malum? Oldu diyelim, nereye kadar gidecek? Ki Ciri'nin Witcher'lığı da tam bi' "Witcher"'lık sayılmaz, meslek olarak benimseme sayılır en fazla.
Ciri'nin İmparatoriçe sonunda bi' sözü var bi' de, "Kaçmayı bırakmam gerekiyordu. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsam bunu kimsenin adını bile duymadığı yerlerde canavar avlayarak yapamazdım." diye. Savaşı Nilfgaard'ın kazandığı durumda Kuzey Krallıkları açısından Ciri'nin Emhyr'den daha iyi olacağı (bence) kesin.
Yine de kararınızı yargıladığım vs. yok. Günün sonunda keyfiniz bilir, karışmak bana düşmez.
Blood and Wine'ı aldım ama yüklemedim. Hearts of Stone vardı. Sadece Blood and Wine'ı şuan yükleyip eski save'e gitsem etki eder mi?
DLC'yi yükledikten sonra mevcut oyununuza sıkıntı olmadan uygulanması ve kaydınız üzerinden DLC'yi oynayabilmeniz, oyunu oynamaya devam edebilmeniz lazım. Büyük ihtimalle istediğiniz olur yani.
@clover.7