PlayStation The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition 199 TL!

Makaleler
11
Daha fazla  
Oyun ilkbahar indirimleri kapsamında 199TL'ye düşmüş durumda. Oyunu PS4 ve PS5 sistemleri üzerinde oynayabilirsiniz.

Oyunu ve dlc leri tek tek indirimde almak daha avantajli olmuyor mu?
İndirime girdiği zaman dediğiniz gibi öyle almak daha uygun oluyor.Ama Complete Edition açıklamasında Netflix dizisinden esinlenen birkaç skin,Fotoğraf modu gibi ek şeyler olduğunu söylüyor.Tek tek alırsanız bunlar eklenmiyor olabilir.Kesin bir şey söyleyemem.

Oyun ilkbahar indirimleri kapsamında 199TL'ye düşmüş durumda. Oyunu PS4 ve PS5 sistemleri üzerinde oynayabilirsiniz.

5 çikolata parası😀

İndirime girdiği zaman dediğiniz gibi öyle almak daha uygun oluyor.Ama Complete Edition açıklamasında Netflix dizisinden esinlenen birkaç skin,Fotoğraf modu gibi ek şeyler olduğunu söylüyor.Tek tek alırsanız bunlar eklenmiyor olabilir.Kesin bir şey söyleyemem.
Zamanında ana oyunu oynayıp sıkılmıştım tekrar alsam mı diye düşünüyorum...

Zamanında ana oyunu oynayıp sıkılmıştım tekrar alsam mı diye düşünüyorum...

Zaman verilmesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyun başında seviye vs kasmak sıkıntı. İnsanı uğraştırıyor. Tabii tür seni çekmiyorsa paranı hiç boşa harcama. Ben önce ana hikayeyi bitirip biraz ara verdikten sonra DLC'ler için başına geçmiştim. Ve DLC'ler de bayağı kapsamlı. Hikâye vs olarak da iyiler. Uğraşılmış bir iş var.

Unutsam da keşke bir daha oynasam. Ahh ahh korona olunca karantinada hunharca oynamıştım. Şuanki piyasaya bakarsak böyle zengin hikayeye sahip bir oyun için sudan ucuz fiyatta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı