50.000 TL'ye NVIDIA 4000 ekran kartlı sistem önerisi

• Konuyu başlatan iso_06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 204

iso_06

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar selam. Yakın zamanda bir bilgisayar toplamak veya bir hazır sistem almak istiyorum. Bu bütçede alınabilecek en iyi seçeneklere göz atmak isterim. Genel olarak oyun ve günlük işler yapılacak. Tercihim NVIDIA 4000 serisi yönünden. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)

Dostlar selam. Yakın zamanda bir bilgisayar toplamak veya bir hazır sistem almak istiyorum. Bu bütçede alınabilecek en iyi seçeneklere göz atmak isterim. Genel olarak oyun ve günlük işler yapılacak. Tercihim NVIDIA 4000 serisi yönünden. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. :)
Neden 4000 serisi? Bu bütçede 5070 li sistemler var.

Bir tane 5060 Ti patlat kanka.

Arkadaslarımda da 4000 serisi önerdiler ama ben bu konda kararzız kaldım.

Sadece oyun icin alacaksan 5070 Ti falan girin AMD olarak da 9070XT alabilirsin ama önerim degil 5070 Ti'den güçlü olsa da yeri gelecek başka işlerdede kullanacaksın yapay zeka ilerliyor NVIDIA almak daha mantıklı.

9070XT iyi kart ama ışın izleme DLSS var bence PC alıyorsan sadece oyun icin duşunmemek lazım güçten yana başka şeyleri de göz önüne almalı.
Dlss artık boş iş fsr yakaladı ışın izlemede amd kartlarda şuan idare eder nvidia studio falan kullanmıyorsanız pek fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı