Y YaşamayıGözeAlmışım Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 9 19 Eylül 2022 #1 Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti. Dosya Ekleri wiçır ışık hata.png 2,9 MB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 19 Eylül 2022 #2 YaşamayıGözeAlmışım dedi: Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında kaynaklı olduğunu düşünüyorum. DDU ile sürücünüzü kaldırın ve üreticinizin sitesinden en güncel versiyonu indirin. Artı 0 Eksi
YaşamayıGözeAlmışım dedi: Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti. Genişletmek için tıkla... Ekran kartında kaynaklı olduğunu düşünüyorum. DDU ile sürücünüzü kaldırın ve üreticinizin sitesinden en güncel versiyonu indirin.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 19 Eylül 2022 #3 YaşamayıGözeAlmışım dedi: Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti. Genişletmek için tıkla... Eğer Steam dan oynuyorsan oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
YaşamayıGözeAlmışım dedi: Sadece Novigrad haritasında yaşadığım bir sorun. Işıkların etrafında bu şekilde daireler oluşuyor. sorunun youtube kesiti. Genişletmek için tıkla... Eğer Steam dan oynuyorsan oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi?
S Sessizz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #4 Oyun orijinal mi? Ekran kartıyla alakalı bir sorun olduğu bariz. Taylan arkadaşın dediği gibi yaparsan sorun çözülebilir. Artı 0 Eksi
Oyun orijinal mi? Ekran kartıyla alakalı bir sorun olduğu bariz. Taylan arkadaşın dediği gibi yaparsan sorun çözülebilir.
KS KS Y YaşamayıGözeAlmışım Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 9 19 Eylül 2022 #5 Alheratzz dedi: Eğer Steam dan oynuyorsan oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim sorun yine aynı Sessizz dedi: Oyun orijinal mi? Ekran kartıyla alakalı bir sorun olduğu bariz. Taylan arkadaşın dediği gibi yaparsan sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... evet geforce now dan oynuyorum Artı 0 Eksi
Alheratzz dedi: Eğer Steam dan oynuyorsan oyun dosyalarını doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... denedim sorun yine aynı Sessizz dedi: Oyun orijinal mi? Ekran kartıyla alakalı bir sorun olduğu bariz. Taylan arkadaşın dediği gibi yaparsan sorun çözülebilir. Genişletmek için tıkla... evet geforce now dan oynuyorum
S Sessizz Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #6 YaşamayıGözeAlmışım dedi: denedim sorun yine aynı evet geforce now dan oynuyorum Genişletmek için tıkla... Geforce Now'ın sunucusunda problem olabilir. Artı 0 Eksi
YaşamayıGözeAlmışım dedi: denedim sorun yine aynı evet geforce now dan oynuyorum Genişletmek için tıkla... Geforce Now'ın sunucusunda problem olabilir.
Alheratzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 1.068 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Videographer 19 Eylül 2022 #7 YaşamayıGözeAlmışım dedi: denedim sorun yine aynı evet geforce now dan oynuyorum Genişletmek için tıkla... Ben de GeForce NOW üzerinden oynadım ve bitirdim böyle bir sorunla karşılaşmadım gir çık yapınca düzeliyor mu? Artı 0 Eksi
YaşamayıGözeAlmışım dedi: denedim sorun yine aynı evet geforce now dan oynuyorum Genişletmek için tıkla... Ben de GeForce NOW üzerinden oynadım ve bitirdim böyle bir sorunla karşılaşmadım gir çık yapınca düzeliyor mu?