The Witcher 3: Wild Hunt remastered gelecek mi?

Lakayra

Hectopat
Selam, ben Steam'den The Witcher 3 alayım diyorum. Fakat remastered gelecek mi veya ne zaman gelecek baktığımda herhangi bir tarih bulamadım. Cyberpunk'a RTX geleceği için uzun süreler gelmeyecek demişlerdi fakat şu an alsam mı kararsızım. Bazı forumlarda 2022'ye ertelendiği söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 ile ilgili en güncel haber yeni nesil konsollara geleceğidir. Güncelleme gibi olacak sanırım, PS4'ü olanlar PS5 cihazlarında oyunu güncelleyip yeni nesil haliyle oynayacaklar "eğer yanlış bilmiyorsam". En detaylı bilgi için araştırmanı tavsiye ederim.

Şimdi almanızı öneririm. Yakın bir zamanda RTX geleceğini düşünmüyorum, firma hala Cyberpunk ile ilgileniyor. İndirimde zaten fiyatı ve yüksek ayarlarda grafikleri gerçekten güzel.

Selam, ben Steam'den The Witcher 3 alayım diyorum. Fakat remastered gelecek mi veya ne zaman gelecek baktığımda herhangi bir tarih bulamadım. Cyberpunk'a RTX geleceği için uzun süreler gelmeyecek demişlerdi fakat şu an alsam mı kararsızım. Bazı forumlarda 2022'ye ertelendiği söyleniyor.
3. oyuna remastered gelmez. Zaten taze bir oyun. Ama RTX ve grafik iyileştirmeleri geleceğini firmadan çalınan dosyalar sayesinde öğrendik. Ama hisse kayıpları yüzünden bu işlerin aksayacağı söylenmişti. Yaparlarsa 1. ve 2. oyuna remastered veya remake yaparlar.

en son bu sene rtx vs. ile oyuna sahip olanlara bedava grafik güncellemesi geleceğini duyurmuşlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı