The Witcher 3: Wild Hunt Sistem Gereksinimleri

007 Jets

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sonunda açıklandı bu oyunda :) Artık GTA V 'i de bekliyoruz... Sizce sistemim hangi ayarlarda kaç FPS'de çalıştırır? İlk önce sistem gereksinimleri;

Minimum Gereksinimler

İşlemci: Intel Core i5-2500k 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
Bellek: 6 GB RAM
Boş Alan: 40 GB

Önerilen Gereksinimler
İşlemci: Intel Core i7 3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
Bellek: 8 GB RAM

Sistemim ;
  • i5 4690 3.5 Ghz
  • R9 290X PCS+
  • 8GB 1867 Mhz RAM (4 x 2)
  • Windows 8.1 Pro

Bu soruyu neden soruyorum? Çünkü işlemci biraz beni korkutuyor ve günümüzde çoğu oyunda sistem gereksinimlerini geçsek bile 40-50 FPS 'de oynayabiliyoruz Ultra'da :)

Yine her zaman olduğu gibi minimum tavsiyeler uçmuş... Bu gereksinimlere zerre kadar inanmıyorum. Hele ki oyun optimizasyon için ertelenmişken...

Bence çok da uçuk değil. Özellikle haritası bu kadar geniş ve grafikleri bir RPG'ye göre çok iyi olan bir oyuna göre. Neler görmedik ki? 16 GB RAM isteyen oyunlar , Core i7 olmadan açılmayan oyunlar... Bu yanlarında iyi... Aslında optimizesi iyi olsun da sistem gereksinimleri pek önemli değil :) Benchmarklar düşmeye başlayınca internete anlayacağız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı