premierum Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition aldım Steam'den, kütüphanede 19 adet DLC gözüküyor ama Steam profiline girdiğimde 2 adet gözüküyor.
The Witcher 3: Wild Hunt GOTY Edition aldım Steam'den, kütüphanede 19 adet DLC gözüküyor ama Steam profiline girdiğimde 2 adet gözüküyor.
KS KS premierum Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #11 strigoi dedi: Oyunu expansion Pass şeklinde almadığım için bende gözükmüyor. Ancak bw, hos gibi ek paketler var. New finisher animations da. Genişletmek için tıkla... Sadece bu ikisinin gözükmesi normal yani bir sorun yok diyorsun? Artı 0 Eksi
strigoi dedi: Oyunu expansion Pass şeklinde almadığım için bende gözükmüyor. Ancak bw, hos gibi ek paketler var. New finisher animations da. Genişletmek için tıkla... Sadece bu ikisinin gözükmesi normal yani bir sorun yok diyorsun?
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 29 Mart 2021 #12 premierum dedi: Sadece bu ikisinin gözükmesi normal yani bir sorun yok diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok, herkeste aynı. Kafana takacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
premierum dedi: Sadece bu ikisinin gözükmesi normal yani bir sorun yok diyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun yok, herkeste aynı. Kafana takacak bir şey yok.
KS KS premierum Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #13 strigoi dedi: Hiçbir sorun yok, herkeste aynı. Kafana takacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardım için, böyle bir durum ETS de başıma gelmiştide ondan bu kadar kafaya taktım. Son düzenleme: 29 Mart 2021 Artı 0 Eksi
strigoi dedi: Hiçbir sorun yok, herkeste aynı. Kafana takacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardım için, böyle bir durum ETS de başıma gelmiştide ondan bu kadar kafaya taktım.