J just1st Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Ben Witcher 3'ü bitirdim ve DLC'leri de oynamak istiyorum ancak ögrendiğim kadarıyla asıl oyunda yaptığımız seçimlerle bağlantılıymış. Sürprizbozan: Spoiler! Örneğin; Yennefer'ı seçtiysek sonda onu, Triss'i seçtiysek sonda onu görecekmişiz. Asıl sorum, oyunu başka Steam hesabından oynayıp DLC'leri başka Steam hesabından oynarsak bu hikayede değişiklikler olur mu?
Ben Witcher 3'ü bitirdim ve DLC'leri de oynamak istiyorum ancak ögrendiğim kadarıyla asıl oyunda yaptığımız seçimlerle bağlantılıymış. Sürprizbozan: Spoiler! Örneğin; Yennefer'ı seçtiysek sonda onu, Triss'i seçtiysek sonda onu görecekmişiz. Asıl sorum, oyunu başka Steam hesabından oynayıp DLC'leri başka Steam hesabından oynarsak bu hikayede değişiklikler olur mu?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Save aynı ise olur. Artı 0 Eksi
E ege1071 Femtopat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 7 19 Haziran 2023 #3 Değişiklik var, ama sadece 1-2 tane hikayeyi etkilemeyen değişikliklik oluyor, senin ana hikayede ki seçimlerine bağlı olarak. Asıl soruna gelirsek, eğer kendi save dosyan duruyorsa, steam hesabı fark etmeksizin o save ile oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Değişiklik var, ama sadece 1-2 tane hikayeyi etkilemeyen değişikliklik oluyor, senin ana hikayede ki seçimlerine bağlı olarak. Asıl soruna gelirsek, eğer kendi save dosyan duruyorsa, steam hesabı fark etmeksizin o save ile oynayabilirsin.
KS KS J just1st Femtopat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #4 Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Aisha Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 97 20 Haziran 2023 #5 İçim mi fesat nedir ama konuyu okuyunca bulutlar üstünde… Neyse neyse sustum. Dlc ler ana hikayeye o kadar etki etmiyor. Artı 0 Eksi
İçim mi fesat nedir ama konuyu okuyunca bulutlar üstünde… Neyse neyse sustum. Dlc ler ana hikayeye o kadar etki etmiyor.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.539 Çözümler 131 20 Haziran 2023 #6 Save dosyanızı silmediyseniz o save üzerinden oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi