The Witcher 3 yan görevleri bitirmek, ana görevi etkiler mi?

janggeum

Kilopat
Ana görev olarak ''Son dilek''i yaptım bıraktım. Şimdi loot yapıyorum, yan görevleri yapıyorum. Merak ettiğim konu; ilk olarak yan görevleri bitirmek, kontratları tamamlamak ana görevleri etkiler mi? Ana görevlerde bug oluşturur mu?

Hayır ana görevleri etkilemez. Aksine oyundan aldığın keyifi katlamana yardımcı olur. The Witcher 3 kesinlikle bir başyapıt. Eğer keyif alarak oynuyorsanız kesinlikle bütün yan görevleri yapın. Hiç yan görev/kontrat vs. kalmadığında ana göreve devam edin.
Bu oyunun her saniyesinde keyif var. Keşke hiç başlamamış olsam da bir nefesde bitirsem...

Yan görevler (karakterleri içeren) etki ediyor ama örneğin kontratlar, hazine avları vs etki etmiyor. Bölge bölge yan görev + ana görev yapa yapa ilerleyin. Tamamen ana görevlere odaklanmayın kesinlikle.

Kesinlikle öyle. Oyunda142 saatim var. Görev olarak ''cini durdur''u yaptım bıraktım. Konuşma sahnelerini hiç geçmiyorum, gittiğim her NPC ile Gwent oynuyorum. Her soru işaretini, ünlem işaretlerini yapmaya çalışıyorum.

Bazı yan görevler direkt oyunun sonunu etkiliyor. Fakat Witcher kontratları vb. şeyler etkilemiyor. Ben mesela onları yapmadım.

Arkadaşlar yan görev yapınca seviye anlamında gelişirsin demişler, ancak bu bana kalırsa doğru değil. Çünkü oyun, Always Full EXP modu kurulu olmadan yan görevlerde çok az EXP veriyor. Ve benim deneyimlerime göre yan görevler, maksimum 2-3 level arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…