The Witcher 3 yeni oyun+ başlatılamıyor

Begwel

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Ben eskiden bir Steam hesabımdan Witcher 3 indirip oyunu bitirmiştim. Şimdi farklı bir Steam hesabından oyunu indirdim ve oyunun kayıt dosyaları bilgisayarımda bulunduğu için eskiden geldiğim yerden devam edebiliyordum fakat yeni oyun+ başlatamıyorum, bu neden oluyor? Oyunun bütün ana hikayesini bitirdim ve oyunu kaydettim ama yeni oyun+ başlatamıyorum.

1719668701078.png

İnternette "düz bir yeni oyun başlatın, NG+ mesajının gelmesini bekleyin, geldikten sonra asıl kaydınızla NG+ başlatabilmeniz lazım" yazmışlar. Deneyebilir misiniz?
Ayrıca NG+, DLC olduğu için yüklediğinizden emin olun. Bi' de sanmıyorum ama yine de NG+ kaydınızla ikinci bir NG+ oynamaya çalışıyorsanız modlar olmadan mümkün değil.

Ben oyunun herhangi bir DLC'sini almadım, anladığım kadarıyla NG+ bir DLC ve o yüzden oynayamıyorum.
Ücretsiz bi' DLC, oyunun Steam mağazasından direkt alıp indirebilmeniz lazım. Yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümlerde kendiliğinden dahil diye okudum ayrıca ama doğruluğundan emin değilim.
@Begwel
Sonrasında ana menüde Yeni Oyun üzerinden zorluk seçme -> eğitim ayarı -> Witcher 2 kayıt aktarma/simüle etme kısmından sonra Yeni Oyun+ seçeneğinin gelmesi lazım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı