Öncelikle herkese selam. Ben eskiden bir Steam hesabımdan Witcher 3 indirip oyunu bitirmiştim. Şimdi farklı bir Steam hesabından oyunu indirdim ve oyunun kayıt dosyaları bilgisayarımda bulunduğu için eskiden geldiğim yerden devam edebiliyordum fakat yeni oyun+ başlatamıyorum, bu neden oluyor? Oyunun bütün ana hikayesini bitirdim ve oyunu kaydettim ama yeni oyun+ başlatamıyorum.
İnternette "düz bir yeni oyun başlatın, NG+ mesajının gelmesini bekleyin, geldikten sonra asıl kaydınızla NG+ başlatabilmeniz lazım" yazmışlar. Deneyebilir misiniz?
Ayrıca NG+, DLC olduğu için yüklediğinizden emin olun. Bi' de sanmıyorum ama yine de NG+ kaydınızla ikinci bir NG+ oynamaya çalışıyorsanız modlar olmadan mümkün değil.
Ücretsiz bi' DLC, oyunun Steam mağazasından direkt alıp indirebilmeniz lazım. Yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümlerde kendiliğinden dahil diye okudum ayrıca ama doğruluğundan emin değilim. @Begwel
Sonrasında ana menüde Yeni Oyun üzerinden zorluk seçme -> eğitim ayarı -> Witcher 2 kayıt aktarma/simüle etme kısmından sonra Yeni Oyun+ seçeneğinin gelmesi lazım.