Sürprizbozan The Witcher 3 Yennefer'ın mektubu

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

que pro

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3'ü 1 defa bitirdim .2 gün önce tekrar başladım. İlk oynadığımda Yennefer'ı seçmiştim şimdi Triss'i seçmek istiyorum ama kafamı kurcalayan bir şey var. Blood and Wine DLC'sinde Yennefer bize mutasyonlarımızı geliştirmemiz için bir mektup yazıyor. Triss'i seçersem Yennefer o mektubu gönderir mi? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Yennefer'i seçersen "sevgilim" adı altında mektup yolluyor lakin seçmezseniz de "dostum" adı altında aynı mektubu ve görevi veriyor.
Mektubu Triss gönderir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisi de aynı işi yapıyorlar sevgilin olarak fark etmiyor.
Teşekkürler.

Yennefer'i seçersen "sevgilim" adı altında mektup yolluyor lakin seçmezseniz de "dostum" adı altında aynı mektubu ve görevi veriyor.

Yennefr dostum diyor çünkü Geralt kitaplarda Ciri eğitmesi için Yennefer'e mektup yazdındığında Geralt'ta sevgili dostum diye yazıyor ondan dolayı Yennefer dostum diye mektup yolluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı