The Witcher 3 "you are missing the following downloadable content required to open this Save" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Freakwt

Hectopat
Oyunu modladıktan sonra modladığım Save dosyası çalışmamaya başladı modları kaldırmama rağmen sorun çözülmedi. Ana Save dosyası dışında diğer Save dosyalarına erişebiliyorum.
8ArX5JG.png

Oyun dosyalarını doğruladıktan sonra modları teker teker kurup deneyerek hata veren modu bulabilirsin. 15 civarı mod kurduktan sonra bu hatayı almıştım, sıra sıra kurup buglı modu bulup sildikten sonra düzelmişti.

Gördüğüm kadarıyla oyunun orijinal. Dosyaları doğrula. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.
Dosyaları doğruladım, oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi.
Oyun dosyalarını doğruladıktan sonra modları teker teker kurup deneyerek hata veren modu bulabilirsin. 15 civarı mod kurduktan sonra bu hatayı almıştım, sıra sıra kurup buglı modu bulup sildikten sonra düzelmişti.
Maalesef işe yaramadı başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Maalesef işe yaramadı başka bir öneriniz var mı?

2 ek pakete de sahip değilsiniz galiba sadece Heart of Stone. Hatanın translate çevirisi: "bu Kaydet'i açmak için gereken aşağıdaki indirilebilir içeriği kaçırıyorsunuz". Oyunun GOTY versiyonunu mu aldınız yoksa sadece oyunu mu? ya da önce ana oyunu alıp sadece sonra Heart of Stone'u mu aldınız? Save hangi görevde, yani nerede kaldınız en son?

2 ek pakete de sahip değilsiniz galiba sadece Heart of Stone. Hatanın translate çevirisi: "bu Kaydet'i açmak için gereken aşağıdaki indirilebilir içeriği kaçırıyorsunuz". Oyunun GOTY versiyonunu mu aldınız yoksa sadece oyunu mu? ya da önce ana oyunu alıp sadece sonra Heart of Stone'u mu aldınız? Save hangi görevde, yani nerede kaldınız en son?
DLC'yi sonradan aldım. Oyunda en son kaldığım yer cücenin evine kontrat için gittim şu bitkici cüce var ya göreve başlamadan oyunu kaydedip çıktım.

DLC'yi sonradan aldım. Oyunda en son kaldığım yer cücenin evine kontrat için gittim şu bitkici cüce var ya göreve başlamadan oyunu kaydedip çıktım.

Yani şu an da Heart of Stone ek paketinde bir görevdesin. Blood and Wine ek paketini aldın mı? Ek paketlerin yüklediğinden eminsin değil mi? Steam de oyuna tıklayıp sağ tarafta ayarlar sekmesine benzeyen bir yer var oraya tıkla. Özellikler deyip DLC yazan yere tıkla. Orada bütün DLC'lerin yüklü olduğundan yani tikli olduğundan emin ol.

Oyunu modladıktan sonra modladığım Save dosyası çalışmamaya başladı modları kaldırmama rağmen sorun çözülmedi. Ana Save dosyası dışında diğer Save dosyalarına erişebiliyorum.
Eki Görüntüle 1135629

Merhaba sorun çözüldü mü? Çözüldü ise nasıl çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı