The Witcher 3'e ne kadar hakim olduğunuzu 10 soruyla test edin

Bir arkadaşımın hesabında oynamıştım başta sonradan indirime girince ordaki kaydı silip kendi hesabımda yeniden oynadım. İlkini tam bitirmemiştim ancak ona rağmen 2. oynayışımda çok daha zevk aldım ve hikayeyi biraz anlayınca oyun daha da keyifli hale geldi. Muhtemelen 2-3 defa daha oynarım

Letho duruma göre kaer morhende olabiliyor yanlışlık olmuş

Letho duruma göre kaer morhende olabiliyor yanlışlık olmuş
Duruma göre derken kafasına göremi hareket ediyor kardeşim sonuçta gelmesini istersek bu yolu izleyebiliriz sonuç olarak kesinlikle yer almamış diyemeyiz

Sonuc itibariyle geliyor oraya yani aramizda şans eseri belki ilk defa oynayip lethoyu oraya getirmeyi başaran arkadaşlarda olabilir o yüzden öyle yazma gereği duydum

1.B
2.D
3.A
4.B
5.D
6.A
7.D
8.D
9.B
10.C
Witcher hayranı dedi diye cevapladım yoksa telefondan uğraşmaya gelmez.

1-A
2-D
3-A
4-B
5-C
6-B
7-B
8-D
9-B
10 bilmiyorum ayrıca Witcher 3 ü sadece 1 kere bitirdiğimi belirtmek isterim teşekkürler.
1-A
2-D
3-A
4-B
5-C
6-B
7-B
8-D
9-B
10 bilmiyorum ayrıca Witcher 3 ü sadece 1 kere bitirdiğimi belirtmek isterim teşekkürler.
100 alan arkadaşların cevaplarına baktım da oyunu 1 kere bitirdiğim zaten belli oluyormuş

1-C, 2-D, 3-A, 4-B, 5-C, 6-A, 7-D, 8-C, 9-B, 10-C.

Bu kolaydı hocam, daha zorlarını bekleriz.

Düzeltme: Son soru biraz tuzaklıymış hee, kontrol ederken diğer şıklara da bakmasam ayna diye atlamıştım.

Son düzenleme:
5. Sorunun cevabı kurbağının öldürülmesi olması lazım. Olgierd'ın 3 isteği Geralt O'Dimm le anlaştıktan sonra. Geralt'ın O'Dimm ile anlaşması ise Kurbağının öldürülmesinden sonra. Kurbağıyı öldürmesini de Olgierd istedi diyeceksiniz fakat birisi Witcher kontratı diğeri ise yapmak zorunda olduğu 3 istek. Yani isterse kontratı reddebilirdi

Aynı zamanda 10. Sorunun cevabı da Ayna olmalı. Geralt ne kadar Gaunter O'Dimm 'i kendi oyununda yenerken sudaki yansımasını kullanmış olsa da bilmecenin cevabının ayna olduğunu çözdükten sonra O' Dimm bütün aynaları kırmış ve Geralt çareyi suyu bir ayna olarak kullanmada bulmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…