The Witcher 3'te Skellige adalarına nasıl gidebilirim?

Ubermenschh

Hectopat
Selam herkese, Skellige'de Faroe adalarına gidip Hammond'u görmem lazım ama oraya gidemiyorum. Şu anda Novigrad'dayım. Hızlı seyahat tabelalarını kullanmak istedim ama başka bir haritaya bu tabelaları kullanarak gidilmiyor. Gemiyle geçeyim dedim gemi alıp denize açıldım ama harita bitti geri dön diyor. Ne yapmalıyım?

İkinci sorum ise bir köprüde Nidas ile buluş diyor ama ne köprüyü, ne de Nidas'ı bulamadım. Teşekkür ederim.

Fast Travel Noktalarından birine gelin ve haritayı açın. Sağ altta bir kutu vardır. Mesela ben konsolla oynadığım için Y: World Map var. Siz klavye mouse ile oynuyorsanız orada neye basmanız gerektiği yazar. Oraya bastığınızda şehirler açılır. Skellige'ye tıklayın ve oradaki farklı bir Fast travel noktasına basın. Sizi oraya ışınlayacaktır.

Skellige'ye ana görev ile gidiliyor. Oyuna başlayınca Ciri'yi arama üçe ayrılıyor. Velen'de, Novigrad'da ve Skellige'de olacak şekilde. Skellige'de Yennefer'ı bul görevini takip edin o sizi Skellige'ye götürür ama levelinize dikkat edin. Göreve gidince gemi kiralıyorsunuz olaylar gelişiyor vs. vs. O görevi yapmadan herhangi bir şekilde gidilmiyor diye hatırlıyorum.
İkinci soruyu tam hatırlamıyorum. Kara inci bulma göreviyse o da Skellige'ye gidince belli olur muhtemelen.

Skellige'ye ana görev ile gidiliyor. Oyuna başlayınca Ciri'yi arama üçe ayrılıyor. Velen'de, Novigrad'da ve Skellige'de olacak şekilde. Skellige'de Yennefer'ı bul görevini takip edin o sizi Skellige'ye götürür ama levelinize dikkat edin. Göreve gidince gemi kiralıyorsunuz olaylar gelişiyor vs. vs. O görevi yapmadan herhangi bir şekilde gidilmiyor diye hatırlıyorum.
İkinci soruyu tam hatırlamıyorum. Kara inci bulma göreviyse o da Skellige'ye gidince belli olur muhtemelen.

Evet şimdi kontrol ettim Kara İnci göreviymiş, sorularıma cevap oldu teşekkürler

@judgmennt hocamında dediği gibi ana görev ile gidiliyor. Fast travel ile gitmeniz mümkün değildir. Dolayısıyla Skellige'de olan diğer görevler için de öncelikle orayı ana görevi yaparken keşfetmiş olmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı