The Witcher 3’ten daha iyi dediğiniz oyun var mı?

Skyrimde 900 saat oynamam var hikayesi 0.

Hikayesi, müzikleri ve muazzam grafikleriyle ya da renk tonlarıyla şu efsane oyunu geçecek başka oyun var mı?
Eki Görüntüle 310753
Telltale' s The Walking Dead 1 ve 2. Sezonları birazcık yarışır Witcher ile ama TWD hikaye haricinde birçok konuda eksik kalıyor. Sanmıyorum, The Witcher efsanenin de üstünde bir oyun.

(Enis Cherryson Witcher övme videoları )

Fallout ve Half Life serisi. Witcher serisinden hiç oynamadın ona göre yazıyorum ve belki bir gün en iyi diyebileceğim oyunların arasına girer.
Garip bir yorum yapmışım düzeltmek gerek. Özellikle neden Half Life dediysem

Çok övündüğü için Witcher 3 oynadık malum kimse burada Witcher ve Witcher 2 oyununu övmüyor ama yakın zamanda oynamaya düşünüyorum.

Witcher aslında hikayesi ve karakterleri güzel ama hep aynı şeyleri yapıyoruz mesela "Efsunger hislerin kullanarak" bir şeylere bulmak gibi ve sıkıyor.

Olaylar çok yavaş ilerliyor buda çoğu kişi günü benide sıktı bırakıyor gibiydim devam ettim.

Mekanik olarak PS4 üzerinden oynadım ve adamlar titreşim bile koymamış sesi olmasa vurduğumu anlayamıyacağım özellikle Witcher 3 sonrası God Of War oynadığım için iyici tiksindim.

Witcher 3'ten kesinlikle daha iyi bir sürü oyun var ben bu oyunun bu kadar sevilmesinde fiyatı olduğunu düşünüyorum.

Daha iyi oyunlar var diğer arkadaşların yazdıklarını tekrar etmeye gerek yok kısaca Witcher 3 abartılan bir oyun 10 kez bitirip 500 saat harcanacak bir oyun değil.

Konu başlığı the witcher 3'ten daha iyi dediğiniz oyun var mı? Ama siz oynadığınız oyunları yazdınız galiba.
Evet biraz abarttım. Ama listemdeki oyunları The Witcher 3'den daha iyi buluyorum.
Arkadaşın listesindeki oyunları bitirdim ama Mario filan karşılaştırılma yapılmaz RPG oyunu ile CS 1.6 ve GO karşılaştırmış arkadaş sonuçta pek takmamak lazım.
Evet CS:GO ve Cs 1.6 online oyununu Hikayeli oyuna karşılaştırmamda saçmalık yaptım. Ama Mario oyunlarını (odysses ve galaxy falan) The witcher 3'den daha iyi buluyorum.

Bir oyunu hikayeye göre seçmiyoruz ki? Bana kalırsa Skyrim'in oynanışı, büyüleri falan daha hoş.
Herkes için farklı olabilir güzellikler. Zevkler ve renkler tartışılmaz meselesi. Bu başlıkla bir konu açılması saçma zaten.

GTA 4 derim. Fakat bu benim görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…