The Witcher 3’ten daha iyi dediğiniz oyun var mı?

Plastation tarafında red deat redemption var ilk oyunu eski ama konusu süper 2 si duyuruldu. Vahşi batı temalı. Arkasında efsane yapımcı var.

The Witcher 3'ten iyi o kadar çok oyun var ki, saysak, şuraya çarşaf çarşaf liste olur. Bir defa The Witcher 2 bana göre 3. oyundan çok daha iyi bir oyundur. Seri ile 3. oyunda tanışanlara bunu anlatabilmek pek mümkün değildir.

Tabii iyi oyun sıralaması yaparken türden bağımsız bir liste mi yapılacak, yoksa belirli bir türe göre mi yapılacak? Her oyun türünü kapsama noktasına giderse işin içinden çıkmak zor olur. Yine de ben tüm oyunları göz önüne alarak, şahsi en iyiler listemden bir bukle atayım ortaya...

- Mass Effect üçlemesi
- Divinity Original Sin 1-2
- Zelda külliyatı
- Mario Galaxy, Mario 64, en son çıkan Odessey
- Vagrant Story
- Diablo 2
- The Last of Us
- Star Wars Knight of the Old Republic (özellikle ilk oyun)
- Demon's Souls, Dark Souls (ilk oyun)
- Final Fantasy 7-8-9-10
- Fallout 1-2
- Baldur's Gate
- Half Life
- Deus Ex
- Golden Eye
.....
diye liste böyle uzar gider.

Hocam oyuna sadece hikaye ce rpg öğlen olarak bakarsak w2 daha iyi ama oyun sadece bu ikisinden ibaret değil ve bence bir oyun kıyaslancak ise kendi türünden kıyaslanması. Witcher serisini half life ile kıyaslamak çok da mantıklı değil (örnek verdim sadece)

Bence bu kişiden kişiye değişir. Ben Elder Scrolls yapımlarını odunsu mekaniklerine rağmen çok daha fazla seviyorum. Witcher evreni pek hoşuma gitmedi. Açık Dünya yapımlarda Rockstar liderliğini koruyor. Önce Grand Theft Auto serisi ile bunu kanıtladı. Son olarak Red Dead Redemtion 2 ile yeniden farkını ortaya koydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…