Oyunu Steam indirimlerinde büyük hevesle ve tavsiye edilmesi üzerine aldım ama yok 2 saat oynadım devamı gelmiyor. Çok yavaş ve grafikleri daralttı gibi. Oyundan nasıl zevk alacağım? Mekanikleri de bir türlü anlamadım
Eğer hikâyesi sarmadıysa Witcher 3'e devam etme. Oynanış olarak ben de hiç sevmemiştim ve bundan 6 yıl önce oynadığımda hikâyesi de keyif vermediği için 2 ayda 50 saat gömüp zor bitirmiştim. Şu an oynadığımda hâla daha oynanışı çok sıkıcı geliyor ama artık evreni bildiğimden hikâyesi keyif veriyor ve beni oynamaya iten tek şey de hikâye.
Kendini zorlayarak herhangi bir şeyden zevk alamazsınız zaten, bu sadece oyun için geçerli değil. Ben de çok övülmesine karşın indirdim ve 2 saat bile dayanamadım oyuna. Sevmediyseniz bence kendinizi zorlamayın.
Eğer hikâyesi sarmadıysa Witcher 3'e devam etme. Oynanış olarak ben de hiç sevmemiştim ve bundan 6 yıl önce oynadığımda hikâyesi de keyif vermediği için 2 ayda 50 saat gömüp zor bitirmiştim. Şu an oynadığımda hâla daha oynanışı çok sıkıcı geliyor ama artık evreni bildiğimden hikâyesi keyif veriyor ve beni oynamaya iten tek şey de hikâye.
Popüler ve büyük bir kitlesi var diye sevmek zorunda değilsin oyunları. Sonuçta bu oyunların kitleleri ne kadar büyük olursa olsun dünyadaki bütün insanların ortak görüşlerini taşımıyorlar.
Popüler ve büyük bir kitlesi var diye sevmek zorunda değilsin oyunları. Sonuçta bu oyunların kitleleri ne kadar büyük olursa olsun dünyadaki bütün insanların ortak görüşlerini taşımıyorlar.
Kişisel bir yorum yapmış. O kadar fazla oyun ve tür var ki bir çok insan bir sürü oyunla alakalı benzer yorumu yapabilir ama sen ve ben oynayınca beğenmediğin zaman beğenmiyorsun işte. Çok zorlamaya gerek yok.