The Witcher 3'ten zevk alamıyorum

Oyunu Steam indirimlerinde büyük hevesle ve tavsiye edilmesi üzerine aldım ama yok 2 saat oynadım devamı gelmiyor. Çok yavaş ve grafikleri daralttı gibi. Oyundan nasıl zevk alacağım? Mekanikleri de bir türlü anlamadım :(
size bağlı ama oyun 10.saatten sonra açılıyor bilginize

Eğer hikâyesi sarmadıysa Witcher 3'e devam etme. Oynanış olarak ben de hiç sevmemiştim ve bundan 6 yıl önce oynadığımda hikâyesi de keyif vermediği için 2 ayda 50 saat gömüp zor bitirmiştim. Şu an oynadığımda hâla daha oynanışı çok sıkıcı geliyor ama artık evreni bildiğimden hikâyesi keyif veriyor ve beni oynamaya iten tek şey de hikâye.

Mecbur değilsin.

İade et. Her oyunu herkes beğenecek diye bir kaide yok.

Para verdin diye zevk almak için kendine işkence etme. Steamımda 100 civarı oyun var sadece Valorant oynuyorum.

10 yıllık oyun sonuçta herkese hitap etmeyebilir. Yakında 4 çıkıyor belki daha iyi yaparlar onu oynarsınız.

Hikayesi sarmadıysa zorlamayın.

RDR 2 karlı bölüm durumu olayı Witcher 3 de de olabilir oynayan kişilere sordunuz mu? Şu saatten sonra sarıyor mu? Falan diye.

Kendini zorlayarak herhangi bir şeyden zevk alamazsınız zaten, bu sadece oyun için geçerli değil. Ben de çok övülmesine karşın indirdim ve 2 saat bile dayanamadım oyuna. Sevmediyseniz bence kendinizi zorlamayın.

Para verdiğin için oynuyorsan zevk alamazsın tabii ki.

Size bağlı ama oyun 10.saatten sonra açılıyor bilginize.

Eğer hikâyesi sarmadıysa Witcher 3'e devam etme. Oynanış olarak ben de hiç sevmemiştim ve bundan 6 yıl önce oynadığımda hikâyesi de keyif vermediği için 2 ayda 50 saat gömüp zor bitirmiştim. Şu an oynadığımda hâla daha oynanışı çok sıkıcı geliyor ama artık evreni bildiğimden hikâyesi keyif veriyor ve beni oynamaya iten tek şey de hikâye.

Oyunu sildim kütüphanede dursun belki bir gün hikayesini tam kavrayınca güzel gelir oynarım. Zaten 85 TL gibi bir şeye almıştın iade etmeyeceğim.

Popüler ve büyük bir kitlesi var diye sevmek zorunda değilsin oyunları. Sonuçta bu oyunların kitleleri ne kadar büyük olursa olsun dünyadaki bütün insanların ortak görüşlerini taşımıyorlar.

Haklısınız Enis Kirazoğlu diye bir YouTube variste Witcher oynamayan oyun oynadım demesin dünyanın en iyi oyunu vs. deyince ondan çok etkilenmiştim.

Haklısınız Enis Kirazoğlu diye bir YouTube variste Witcher oynamayan oyun oynadım demesin dünyanın en iyi oyunu vs. deyince ondan çok etkilenmiştim.

Kişisel bir yorum yapmış. O kadar fazla oyun ve tür var ki bir çok insan bir sürü oyunla alakalı benzer yorumu yapabilir ama sen ve ben oynayınca beğenmediğin zaman beğenmiyorsun işte. Çok zorlamaya gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı