Steam yaz indirimi bitti.The Witcher 3 Steam'de indirme girmemiş Epic ve PlayStation Store de bayağı bir indirime girmiş bekliyeyim mi yoksa PlayStation Store'den alayım mı?
Sanmıyorum cyberpunk girdi o da girmiştir de al ucuzsa oyna çok şey etme.Steam yaz indirminde indirime girmemişti galiba.
Witcher zaten Türkçe dil desteğine sahip ve Steam atölyede kurulabilir bir modu yok diye biliyorum. O yüzden nereden alacağın fark etmez. Ben Epic'ten aldım.
En az ana oyun kadar, hatta biraz daha kaliteli hikaye DLC'leri de dahil Complete Edition'a. Önceden "GotY Edition"'dı.Complete Edition'ın farkı nedir?
Yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümünden emin değilim de eski nesil (1.32) sürümü rahat oynatması lazım. Bana kalırsa da yeni nesil sürümde Düşük - Orta karışık ayarlarda oynamaktansa eski nesilde Yüksek ayarlarda oynamayı tercih ederdim ama yine de siz bilirsiniz tabii.Peki, benim cihazımın özellikleri yeter mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.