The Witcher 3'ü almak için Steam indirmini beklemek mi lazım yoksa şimdi alınmalı mı?

Syrox0

Decapat
RAM
12gb
SSD veya HDD modeli
samsung
Ekran kartı
msı 1060ti
İşlemci
i5 8100
The Witcher 3 Steam'de indirme girmemiş Epic ve PlayStation Store de bayağı bir indirime girmiş bekliyeyim mi yoksa PlayStation Store'den alayım mı?

Witcher zaten türkçe dil desteğine sahip ve steam atölyede kurulabilir bir modu yok diye biliyorum. O yüzden nereden alacağın farketmez. Ben epicten aldım.

Witcher zaten Türkçe dil desteğine sahip ve Steam atölyede kurulabilir bir modu yok diye biliyorum. O yüzden nereden alacağın fark etmez. Ben Epic'ten aldım.

Aslında Epic'ten de alabilirimde PC'nin işletim sistemi yeterli olmayabilir diye PS4 de almak daha mı mantıklı diye kararsız kaldım.

Güzel oyun ama indirimsiz almaya gerek yok, zamanında hikaye DLC'leriyle birlikte 20 TL'ye alınabiliyordu. Epic ya da PS Store'da nasıl bilmiyorum ama Steam'de indirimle genelde 6 (sadece ana oyun) - 7 (Complete Edition) birime iniyor.

"Steam olsun da çamurdan olsun" diyorsanız indirim bekleyin (ne zaman girerse artık), yoksa indirimle başka platform(lar)dan almamanız için bi' neden yok.

Complete Edition'ın farkı nedir?
En az ana oyun kadar, hatta biraz daha kaliteli hikaye DLC'leri de dahil Complete Edition'a. Önceden "GotY Edition"'dı.

Almanıza değer, kısacası.

Peki, benim cihazımın özellikleri yeter mi sizce?
Yeni nesil (4.0 ve sonrası) sürümünden emin değilim de eski nesil (1.32) sürümü rahat oynatması lazım. Bana kalırsa da yeni nesil sürümde Düşük - Orta karışık ayarlarda oynamaktansa eski nesilde Yüksek ayarlarda oynamayı tercih ederdim ama yine de siz bilirsiniz tabii.
İki sürümde de oyun yine aynı oyun ve eski neslin grafiklerinin de hâlâ fazlasıyla gideri var nasılsa.
@Syrox0
İşin Epic - PS Store kısmına hakim değilim, mümkün mü bilmiyorum dediğim gibi ama Steam ve GOG'da eski - yeni nesil arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı