The Witcher 3'ü sevememek

Oyun yaklaşık bir 25 saat sonra açılıyor ve aksiyon başlıyor ben de ilk 20 saat sevememiştim insanlar bu oyunu nasıl seviyor demiştim fakat oyun sonradan açılıyor.

Ben de geçen gün iade ettim 1 saat oynayıp oyun bence çöp Shadow of morder daha iyi bundan.

10 saat kadar kendimi zorlayıp oynadım ama sevmedim. Diyalogların uzun olması vs. sıkmıyor bu tarz oyunları da çok oynadım ama Witcher3 biraz "farklı" bir oyun.

Herkes her oyunu sevemez oyun ne kadar iyi olursa olsun. Ben de ilk başladığım zamanlar sarmamıştı fazla fakat Novigrad görevleri başladıktan sonra oyundan kalkamaz olmuştum. Yan görevlerindeki kalite, hikayenin güzel kurgulanması, yaptığınız seçimlerin oyundaki ilerleyişinizi belirlemesi, karakterlerin derinliği, harika ötesi müzikleri ile benim için baş yapıt olmayı başardı. Ben de GTA serisini çok sıkıcı buluyorum mesela. Vice City oynarken çok keyif aldım (yaklaşık 12 yıl önce) o kadar. Cyberpunk 2077 sevdiyseniz, Witcher 3'e bir şans daha vermeniz gerektiğini düşünüyorum

Çok övüldüğü için ben de indirimlerde alıp denemiştim. Beni ilk 40 dakikada baymıştı ve o anda oyunu kapatıp bir daha girmemiştim. Hala belki bir gün oynarım diye bir köşede duruyor. Herkes her oyunu sevmek zorunda değil sonuçta ama arkadaşların dediği gibi ileriki saatlerde oyun açılıyorsa bir yılın ardından bir şans daha vermek isterim.

Witcher 3 bana göre bu güne kadar çıkmış en iyi oyun. Witcher serisi ise bana göre en iyi oyun serisi. Ek olarak en sevdiğim oyunda, fakat zevk ve renk meselesi, senin sevmediğin birşeyi başkası sevmeyebilir, başkasının sevdiği birşeyi sen sevebilirsin bu gayet normal bir şey.

Başlarda bende çok sıkıldım oralarda sabrettim sonra sarıyor ama tabii ki sevmek zorunda değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…