The Witcher 3’ün 2023 durumu

Gelen zamı eleştirmedim, yanlış anlamışsınız.
45 dk olmasına da bir şey demedim. İçeriğinden şikayet ettim. 45 dk daha iyi değerlendirilebilirdi dedim.
Suyu çıkıyor derken oyunları değil, genel gidişata şikayette bulundum.

Aynı fikirde olmayabiliriz, ben haksız da olabilirim ama bu kadar yanlış anlaşılma olmamalı sanki.

Yok, gidişat kötü. Aynı fikirdeyiz. Her yere yazıyorum remastered ve remake benim için saçmalıktır. Daha önce yapılmış oyunlar üzerinden yeni fiyat etiketleriyle bir halt yemişler gibi piyasaya sürmemeleri lazım. Witcher'ın benden eleştiri almama sebebi ücretsiz olarak bunu gerçekleştirmeleri. Diğer firmaların acıması yok. Sadece ışıklandırma bastıkları oyunları yeni gibi gösteriyorlar Ve ben hiç yılın ödülü almış bir oyunun 10TL'den satıldığını görmedim bugüne kadar. CDPR Türk seven bir firma. Bu yüzden hep yanlarındayım. Şimdiki zam mecburi olarak geldi. Sonuçta babamızın oğlu değiller.

Ben artık remastered veya remake aynı oyunları görmek istemiyorum. Yeni oyunlar, yeni markalar, yeni tatlar gerekiyor. Oyun piyasası ölmüş durumda. Rockstar bile bu trendin peşinden koşmaya başladıysa pek umut yok. GTA Triology rezaletinden bahsediyorum. Zaten modlarla dediğin gibi inanılmaz grafikler elde edilebiliyor. Firmalardan daha iyi yapıyorlar bu işi. Oyun piyasasında tek umut CDRP kaldı Yenilik getirirse onlar getirecek. Oyuncu dostu olmaya devam edeceklerini umuyorum.

Remaster yapan ekibin Rus şirketi olmasından ötürü projenin iptal edilmesinden sonra 6 ayda yapılan ücretsiz bir proje hakkındaki beklentileriniz biraz fazla abartı ve komik değil mi ?

Remaster yapan ekibin Rus şirketi olmasından ötürü projenin iptal edilmesinden sonra 6 ayda yapılan ücretsiz bir proje hakkındaki beklentileriniz biraz fazla abartı ve komik değil mi ?
Biz beklerken arka planda dönen olayları bilmiyoruz ki.

Biz beklerken arka planda dönen olayları bilmiyoruz ki.
Saber Interactive'in yaptığı Witcher 3 remake projesinin Rus Ukrayna savaşından dolayı iptal edildiğini bilmek için kahin olmaya gerek yok

Saber Interactive'in yaptığı Witcher 3 remake projesinin Rus Ukrayna savaşından dolayı iptal edildiğini bilmek için kahin olmaya gerek yok
Hani diyorum güncelleme hazırlanırken bize demiyorlar ''abi biz bırakdık devrediyoz projeyi'' diye.

Hani diyorum güncelleme hazırlanırken bize demiyorlar ''abi biz bırakdık devrediyoz projeyi'' diye.
13 Nisan 2022'de CD Projekt Red projeyi devraldığını açıkladı . Saber İnteractive'de yaptıklarıisin emek verilmiş bir iş oldugunu lakin iptal edildiğini açıklamıştı zaten

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230202_191948_Twitter.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 62
13 Nisan 2022'de CD Projekt Red projeyi devraldığını açıkladı . Saber İnteractive'de yaptıklarıisin emek verilmiş bir iş oldugunu lakin iptal edildiğini açıklamıştı zaten
Gene de bir şeyler beklemek suç değil. Derdin ne çözemedim.

Konuya şu iki resmi atarak beni mutlu etme sebeplerinden birini daha göstermiş olayım sizlere. Oyunu manzaralarıyla birlikte oynayıp fotoğraf çeke çeke ilerlemek yeni nesil güncellemesinin en güzel yanı bence.

Dosya Ekleri

• screenshot_34212.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 47
  • screenshot_34346.png
    2,5 MB · Görüntüleme: 48
Next Gen Update'den sonra 4.01 güncellemesi geldi sözde PC'deki optimizasyon problemlerini çözmek için, 4.01'den sonra aynı ayarlarda daha düşük FPS almaya başladım. Anlam veremedim gitti bu işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…