The Witcher 4 Teknoloji Demosu Gösterildi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
The Witcher 4 Teknoloji Demosu

Epic Games’in The State of Unreal 2025 açılış konuşması sırasında geliştirici CD Projekt RED tarafından bir The Witcher 4 oynanış teknolojisi demosu gösterildi. RPG’nin teknik demosu, yeni üçlemenin kahramanı Ciri’nin yeni anakara Kovir’i keşfetmesini içeriyor. Bir canavar izini takip eden Ciri ve atı Kelpie, Valdrest kasabasına ulaşmadan önce dağlardan ve ormanlardan geçiyor. Demonun temel bir […]

Devamı: The Witcher 4 Teknoloji Demosu Gösterildi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Hadi bakalım, heyecanlanmadık değil. :D Çıkışı da GTA 6'dan 1-2 yıl sonra olur. Bu oyun da efsane olacağı için GTA 6'nın gölgesinde kalmak istemeyecektir.

Burada görmedim ama fragmanda gördüm, hala saç tellerinde bozulmalar oluyor. Oyun camiasında bu saç olayı geliştiricilere dert oldu. GTA 6 fragmanı sinematik olduğu için mi öyle yoksa bu sorunu çözdüler diye mi saçlar bozulmuyor onu bilmiyorum. Ama Witcher 3'de texture şeklindeki saçtan böyle ince tellere geçmeleri çok güzel olmuş. Ciri'yi bozmadan uyarlamalarını da çok beğendim.

Hadi bakalım, heyecanlanmadık değil. :D Çıkışı da GTA 6'dan 1-2 yıl sonra olur. Bu oyun da efsane olacağı için GTA 6'nın gölgesinde kalmak istemeyecektir.
Cyberpunk gibi duyurudan 6 sene sonra çıkartmazlar umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı