The Witcher Blood and Wine DLC'si alınmalı mı?

eren ekinci

Hectopat
Merhabalar ben The Witcher aldım ve Blood and Wine DLC'sinden haberim yoktu. Standart sürümünü aldım ve sonradan böyle bir DLC olduğunu fark ettim.
Oyunda toplam 9 saatim var, oyunun yarısına geldim sayılır. Sizce bu DLC'sini alayım mı çok geç kalmış sayılır mıyım?

Daha vurucu bir oyun deneyimi için ne yapmak lazım

Haritadaki tüm soru işaretlerine gidip bakacaksın, bütün yan görevleri yapacaksın ki ben hayatımda bu kadar kaliteli yan görevler görmedim bir tanesi bile zevksiz değil. Milletin evine girip çoluğun çocuğun rızkını lootlayacaksın. At sırtında uzun uzun gezerken bir yandan o efsanevi müzikleri dinleyeceksin. Yolda sana saldıran örümcekleri kesip simya için gerekli malzemeleri toplayacaksın. Gidip tüm Gwent kartlarını toplayacaksın. Oyunun içinde yaşayıp Geralt olacaksın.

Blood and Wine DLC'sini alın. Ayrıca Hearts of Stone DLC'si de var onu da alın. Ana hikayeyi bitirdikten sonra bu DLC'leri sırasıyla oynamaya başlayabilirsiniz. İlk önce Hearts of Stone'u öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…