The Witcher Blood and Wine DLC'si alınmalı mı?

Herkes oyunu unutsam da tekrar başlasam diyor. Öyle bir anda başlamak istiyorum ki bütün sıkıntı, stres, keder hepsini unuttursun. Sence en uygun zamanı nasıl seçerim?

Eğer tıp sektörü ilerlemiş olsaydı ve hafızamızı sildirebilseydik sırf o eşsiz hikayeyi tekrar aynı hayranlıkla deneyimleyebilmek için gidip hafızamı sildirirdim. Ama ne olursa olsun bu oyun kendini tekrar oynatmayı beceren bir oyun. Ben ki hayatım boyunca bir oyunu 2 kez oynayabilmiş değilim. Şu an 3. Sefer için tekrar indiriyorum. Siz yine de biraz ara verin. O atmosferi özlediğinizde oyuna tekrar başlamaya hazırsınız demektir. Merak etmeyin çok uzun sürmez zaten.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 67
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu yapmak ister misin? :D

Yakan soğuk :) kullanması eğlenceli ama Death March de oynarken biraz useless kalıyor. Ben şahsen ikinci yaşam kullanıyorum.

Bu arada ekstra mutasyonlar için şöyle bir mod var bir göz atın isterseniz.
Mod

Blood and Wine DLC'sini alın. Ayrıca Hearts of Stone DLC'si de var onu da alın. Ana hikayeyi bitirdikten sonra bu DLC'leri sırasıyla oynamaya başlayabilirsiniz. İlk önce Hearts of Stone'u öneririm.

30 levele yaklaştığınızda önce Hearts of Stone ardından b&w oynayın en iyisi bu şekilde.

Şu anlık 6 levelim almak mantıklı mı?

Yakan soğuk :) kullanması eğlenceli ama Death March de oynarken biraz useless kalıyor. Ben şahsen ikinci yaşam kullanıyorum.

Bu arada ekstra mutasyonlar için şöyle bir mod var bir göz atın isterseniz.
Mod

Keşke mod kursaydım diyorum bazen. Ama hep çekini yorumdum oyun hata verip çökerse diye.

Eğer tıp sektörü ilerlemiş olsaydı ve hafızamızı sildirebilseydik sırf o eşsiz hikayeyi tekrar aynı hayranlıkla deneyimleyebilmek için gidip hafızamı sildirirdim. Ama ne olursa olsun bu oyun kendini tekrar oynatmayı beceren bir oyun. Ben ki hayatım boyunca bir oyunu 2 kez oynayabilmiş değilim. Şu an 3. Sefer için tekrar indiriyorum. Siz yine de biraz ara verin. O atmosferi özlediğinizde oyuna tekrar başlamaya hazırsınız demektir. Merak etmeyin çok uzun sürmez zate

Merhaba oyunu nereden indiriyosunuz acaba

Eğer tıp sektörü ilerlemiş olsaydı ve hafızamızı sildirebilseydik sırf o eşsiz hikayeyi tekrar aynı hayranlıkla deneyimleyebilmek için gidip hafızamı sildirirdim. Ama ne olursa olsun bu oyun kendini tekrar oynatmayı beceren bir oyun. Ben ki hayatım boyunca bir oyunu 2 kez oynayabilmiş değilim. Şu an 3. Sefer için tekrar indiriyorum. Siz yine de biraz ara verin. O atmosferi özlediğinizde oyuna tekrar başlamaya hazırsınız demektir. Merak etmeyin çok uzun sürmez
Dostum alır almaz oynamak zorunda değilsin, indirim bitmeden al vakti gelince zaten o DLC'ye geçiş yapacaksın. 6 lvlken alınca direk seni o DLC'nin görevlerine atmayacak.
vakti gelince dediniz mesela ne zmaan 30 lvl dedilerde siz ne düşünüyorsunuz acaba

Keşke mod kursaydım diyorum bazen. Ama hep çekini yorumdum oyun hata verip çökerse diye.
Mutlaka kurun hocam. Zaten community her gün yeni modlar yapıyor oyun mod bakımından çok zengin.

Çökme konusunda gelirsek, 20 modu geçince hata vermeye başlıyor ama bunun için de bir mod var. Kodlar çakışırsa Script Merger ile düzeltebiliyorsunuz zaten.

GOG Galaxy. Yapımcılarının kendi uygulaması. Ben kutulu bir şekilde almıştım sadece burada etkinleştiriliyor.
Ben komple sıfırdan başlamak için öyle dedim. Yoksa ana hikaye bittiği gibi DLC'lere başlayın hiç vakit kaybetmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı