1. oyunun hikayesi güzeldir. 3-4 defa bitirdim. Fakat oynanışı gerçekten gelmiş ve geçmiş en kötü rol oyunları arasına girer herhalde. Rezalet bir dövüş sistemi var. 2. oyunla onu toparladılar ama onda da çok dar haritalara hapsettiler bizi.
İlk iki oyunu ayrı al. Sonra Game of the year edition al. @actanonverba
Trilogy paketin de, sadece Witcher 3 var. Witcher 3 DLC'leri olmadığından tavsiye etmiyorum. O yüzden Trilogy paketini alma. Trilogy alıp, tekrar game of the year alırsan, bir oyun arada boşa gitmiş olacak.
@Penetrator God Farklı oyun motoru kullandıklarından dolayı. İkinci oyunda kendi yazdıkları RED Engine ile yapmışlardı.
Hatta diziyi bitirdiysen, bu tantım videosunu hatırlayacaksın.
Ben ince bir olayı vardır diye düşünmüştüm. Umarım hata değildir. Kadının gözler feldir feldir değişiyor Bir durum ya da olaya göre bir bağlantısı vardır diye düşünmüştüm.
Ben ince bir olayı vardır diye düşünmüştüm. Umarım hata değildir. Kadının gözler feldir feldir değişiyor Bir durum ya da olaya göre bir bağlantısı vardır diye düşünmüştüm.
@Vesprimus Gereksiz adrenalin salgılıyorum. Aşırı fantastik veya özel ütopik distopik evrenleri çok severim. Mesela animelerden Shingeli no Kyojin evrenine ve hikayesine hayran kalmışımdır. Daha birçok anime veya dizi sayarım ama gerek yok. Evren olarak bu diziyi çok sevdim. Oyununu da hastaları öve öve bitiremiyor. Sanırım 100-150 saatlik uçsuz bucaksız bir deneyimim olacak oyunda umarım. @26318 Hocam şimdi yanlışlık olmasın. Sırayla;
+
+
Bunları alıyorum bitiyor mu? DLC vs. var mı almam gereken?
Toplulukta, oyundan alınmış ekran görüntülerine baktınız mı? O görüntüler bile insanın içini çeker alınması için. Bir sürü yan görevleri var, oyunun bitirilmesi epey zaman da alır.