The Witcher dizisi çok mu iyi?

Evet. Bunları alıyorsun ve bitiyor. Kabaca 30 ₺ yapıyor zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Jiw
:) Çok teşekkürler. İndirmeye başlıyorum :)
1577053773984.png

Bence güzeldi ya, özellikle ilk bölümdeki kılıç sahnesini izlemesi gerçekten çok zevkliydi. Henry Cavill de Emma Appleton da çok güzel oynamışlar.

Henry abimiz Bıraksın Supermen'i falan, ortaçağ filmlerinin/dizilerinin aranan adamı olur gerçekten ağzım açık izledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlk oyun Türkçe dil desteği yok. Topluluk tarafından yama var.
Diğer oyunların içinde Türkçe dil desteği var. İndirme başlatırken seçtiğin dil, İngilizce olacak. Zaten oyun ayarlarından dil seçeneklerini değiştirebiliyorsun. Steam indirme onaylamasın da Türkçe olarak gözükmüyor.

İlk oyun Türkçe dil desteği yok. Topluluk tarafından yama var.
Diğer oyunların içinde Türkçe dil desteği var. İndirme başlatırken seçtiğin dil, İngilizce olacak. Zaten oyun ayarlarından dil seçeneklerini değiştirebiliyorsun. Steam indirme onaylamasın da Türkçe olarak gözükmüyor.
Anladım, çok çok teşekkürler. Hepsi 3 saate iner zaten :) Yarın Quiz'im var ama umrumda değil :) 1.Oyun insin belki o gazla başlarım.

Diziye 10 üzerinde 7 verebilirim. Oyununu oynamış ve kitaplarını okumuş bir insan olarak beğendim. Ancak ne kitabını okumuş ne de oyununu oynamış birisi için biraz karışık gelmiş olabilir. Olaylar hızlıca geçilmiş.

Oyunculara gelirsek, Netflix'in artık saçma oyuncu seçimleri bıktırdı. En son koskoca Yunan tanrısı Zeus'u zenci yapmışlardı. Şimdi de Polonya'da ve çevresinde geçen bir oyunda, her ne kadar oyunculuğunu beğensem de Hintli Yennefer, Melez Triss ve Zenci Elfler görüyoruz. Yani kardeşim Güney Afrika'da geçen bir yapımda İskandinav birini oynatmak ile Malcom X'i Çinli birine oynatmak ile şu yaptığınızın ne farkı var? Veya Black Panther'i Brad Pitt'e oynatalım. Bence çok güzel olur.

Umarım Amazon Prime aynı hatayı yapmaz ve Yüzüklerin Efendisi oyuncularını daha doğru seçerler.

@26318 Hocam kader sanırım. Bu konuya denk geldim gece gece; The Witcher Oyun Serisi İncelemem - Technopat Sosyal

KS modları attı 2. mesajında. O şekilde daha mı iyi olur ne dersiniz? Siz nasıl oynadınız? Oyunları aldım az önce biliyorsunuz. 1. oyun indi ama diziden çıkamıyorum bitince başlarım yarın öbürgün vs. Finaller gelmeden seriden ne kadar oynarsam :) Heyecan bastı..
1577055772732.png

@actanonverba Tamamen size kalmış. Ben modsuz bitirmiştim.
Mesela haritayı özelleştiren mod filan, ihtiyacın olabilir. Eski bir oyun olduğundan, kullanıcıyı yönlendirme konusunda biraz kısır bir oyun.

Oyunu hiç oynamadım, karakterleri ve hikayeyi doğal olarak bilmiyorum fakat diziyi bir süredir bekliyordum. Yorumlardan, Triss karakterinin yerine oturmadığını okuyup internetten görsellere bakınca haklı bir serzeniş olduğunu gördüm. Bilmiyorum spoiler mı olur ama anne rolünde görülen kişi aslında Triss karakterine cuk oturuyormuş ki bence hata yapmışlar.
Birçok dizi iyi başlayıp sonra cıvıyor, bu kadar izledik ziyan etmeyelim bari diyerek işkence ile izleniyor umarım bu da öyle olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00