Hx of Caingorn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Fiyatı ucuz olmasına rağmen de beğenilmez genel olarak. Yanlış anlaşılma olmasın, her oyun herkese hitap etmez ancak adam oyunu 1-2 saat oynamış, oyun kötü algısı yapıyor mesela. Kişi beğenmedi diye de bu oyunu kötü yapmıyor. Oyun neden kötü, sebep say diyorum. Adam bir şey diyemiyor çünkü iki saat oynamış. Ne desin ki?
- Fiyat cidden ucuz. Normal fiyatı 18.00 TL. Yanlış hatırlamıyorsam indirimli fiyatı 2.70 TL. Ki zaten Witcher oyunları çok ucuzdur Türkiye şartlarına göre.
Fiyatı ucuz olmasına rağmen de beğenilmez genel olarak. Yanlış anlaşılma olmasın, her oyun herkese hitap etmez ancak adam oyunu 1-2 saat oynamış, oyun kötü algısı yapıyor mesela. Kişi beğenmedi diye de bu oyunu kötü yapmıyor. Oyun neden kötü, sebep say diyorum. Adam bir şey diyemiyor çünkü iki saat oynamış. Ne desin ki?
Sadece kartlar var ve öyle çok fazla da yok bir oynayışta en fazla 21 kart kazanabilirsiniz, tüm oyunda 24 kart var. Bazıları cinsellik bile içermiyor.Oyunda bir sürü cinsel sahne var bu beni rahatsız etmez ama çok fazla koymuşlar bence kötü olmuş bu özelliği.
Güzel bir inceleme olmuş. Dediğiniz gibi oyundaki dövüş sistemi gerçekten çok kötü fakat oyunda ilerledikçe alışıyorsunuz. Atmosferi olsun, hikayesi olsun, diyalogları olsun çıktığı tarihe göre gerçekten çok üst düzey bir oyun. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim, dövüş sistemi sizi yorarsa kolay modda oynayabilirsiniz. Ayrıca hızlı yürüme modu yüklemenizi tavsiye ederim çünkü bir yerden bir yere gitmek işkence oyunda.
Bencede Ben witcher hayranı olsamda witcher 2 yi pek beğenemedim witcher 1 ve 3 bana çok iyi bir oyun gibi gelirken 2 yi pek sevmedim.Oyunu yaklaşık 50 saatte bitirdim muazzamdı kendine has bir atmosferi var müzikleri çok iyi oyun akıcı hikaye sıkmıyor zorluk tam tadında tek olumsuz yanı Shani ile Triss'i aynı anda seçememek
Evet eski oyun diye 1. seriyi es geçmek gibi bir algı var. Bence Witcher 1 Witcher 2'den daha zevkli.
Haklısın. Ben oyunun şehirlerinde falan gezinirken çok keyif aldım ama bataklık falan tam bir işkence. Bide oyunun başındaki adını unuttuğum yerde Bi Hana gidiyorsun bi muhteremin yanına gidiyorsun cidden yoruyordu insanı.Bence yürümek güzeldi şehirlerde hanlarda vs ama bataklık tam bir işkence.
Güzel bir inceleme olmuş. Dediğiniz gibi oyundaki dövüş sistemi gerçekten çok kötü fakat oyunda ilerledikçe alışıyorsunuz. Atmosferi olsun, hikayesi olsun, diyalogları olsun çıktığı tarihe göre gerçekten çok üst düzey bir oyun. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim, dövüş sistemi sizi yorarsa kolay modda oynayabilirsiniz. Ayrıca hızlı yürüme modu yüklemenizi tavsiye ederim çünkü bir yerden bir yere gitmek işkence oyunda.
Evet Hocam dediğiniz gibi dövüş sistemine bir süre sonra alışıyorsunuz ama benim gördüğüm bazı oyuncular direk bırakmış bu sebepten dolayı.Dövüş sistemi dediğiniz gibi çok kötü fakat alışılıyor bir süre sonra.
Atmosfer ve hikaye olarak ise mükemmel bir oyun. Yan görevlerle birlikte yaklaşık 25 saat oynama süresi var. Oynadığım oyunları tekrardan oynama ihtimalim oldukça düşük fakat bu oyunu 3 kez bitirdim.