RigidBuddy Kilopat Katılım 12 Kasım 2017 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #41 ahmet147369 dedi: Yama çalışıyor mu denediniz mi virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, Steam Enhanced Edition oyununu Türkçe olarak güncel olarak oynuyorum. ahmet147369 dedi: Yama çalışıyor mu denediniz mi virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Norton 360 ile taradım ve kullanırken herhangi bir uyarı almadım.
ahmet147369 dedi: Yama çalışıyor mu denediniz mi virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, Steam Enhanced Edition oyununu Türkçe olarak güncel olarak oynuyorum. ahmet147369 dedi: Yama çalışıyor mu denediniz mi virüs var mı? Genişletmek için tıkla... Norton 360 ile taradım ve kullanırken herhangi bir uyarı almadım.
Don Vito Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #42 Insert the diskette that contains the batch file and press any key when ready nedir?
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2023 #43 Hocalarım hortlatıyorum ama dosya inmiyor Yandex'te.
sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 20 Temmuz 2023 #44 Lykoss dedi: Hocalarım hortlatıyorum ama dosya inmiyor Yandex'te. Genişletmek için tıkla... Bende iniyor. Witcher 1 TR Yama.rar bu linkten indirdiğine emin misin?
Lykoss dedi: Hocalarım hortlatıyorum ama dosya inmiyor Yandex'te. Genişletmek için tıkla... Bende iniyor. Witcher 1 TR Yama.rar bu linkten indirdiğine emin misin?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #45 Lykoss dedi: Hocalarım hortlatıyorum ama dosya inmiyor Yandex'te. Genişletmek için tıkla... Link çalışıyor sadece günlük bir indirme limiti var onu aşınca üyelik şartı koşuyor. Yandex'in berbat tarafı.
Lykoss dedi: Hocalarım hortlatıyorum ama dosya inmiyor Yandex'te. Genişletmek için tıkla... Link çalışıyor sadece günlük bir indirme limiti var onu aşınca üyelik şartı koşuyor. Yandex'in berbat tarafı.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2023 #46 sokratesla0 dedi: Bende iniyor. Witcher 1 TR Yama.rar bu linkten indirdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Link çalışıyor sadece günlük bir indirme limiti var onu aşınca üyelik şartı koşuyor. Yandex'in berbat tarafı. Genişletmek için tıkla... Çok yavaş inse de indirdim. Yandex hesabı açtım. Yandexle uğraşmak istemeyenler için Drive linki ekler misiniz? Witcher 1 TR Yama.rar Son düzenleme: 21 Temmuz 2023
sokratesla0 dedi: Bende iniyor. Witcher 1 TR Yama.rar bu linkten indirdiğine emin misin? Genişletmek için tıkla... Penetrator God dedi: Link çalışıyor sadece günlük bir indirme limiti var onu aşınca üyelik şartı koşuyor. Yandex'in berbat tarafı. Genişletmek için tıkla... Çok yavaş inse de indirdim. Yandex hesabı açtım. Yandexle uğraşmak istemeyenler için Drive linki ekler misiniz? Witcher 1 TR Yama.rar
A alpgnbkn Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #47 EXE olmadan direkt kopyala yapıştır yaparak kullandığımız bir yama var mıdır?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #48 alpgnbkn dedi: EXE olmadan direkt kopyala yapıştır yaparak kullandığımız bir yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir yama zaten gerek yok. Farklı bir kaynaktan indirmen Exe'siz olsa bile virüslü olmayacağı anlamına gelmez.
alpgnbkn dedi: EXE olmadan direkt kopyala yapıştır yaparak kullandığımız bir yama var mıdır? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir yama zaten gerek yok. Farklı bir kaynaktan indirmen Exe'siz olsa bile virüslü olmayacağı anlamına gelmez.
A alpgnbkn Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #49 Penetrator God dedi: Güvenilir bir yama zaten gerek yok. Farklı bir kaynaktan indirmen EXE'siz olsa bile virüslü olmayacağı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Aynı yamanın neden kopyala yapıştır şeklindeki halinin yapılmadığını anlamıyorum sadece.
Penetrator God dedi: Güvenilir bir yama zaten gerek yok. Farklı bir kaynaktan indirmen EXE'siz olsa bile virüslü olmayacağı anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Aynı yamanın neden kopyala yapıştır şeklindeki halinin yapılmadığını anlamıyorum sadece.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #50 alpgnbkn dedi: Aynı yamanın neden kopyala yapıştır şeklindeki halinin yapılmadığını anlamıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Yama yapımcıları tarafından böyle paylaşıldı. Senin dediğin gibi de olan yamalarda genellikle çoğu kişi nereye kuracağını bilemiyor. Setup olunca kurulum otomatik olduğundan bu sorunla karşılaşılmıyor.
alpgnbkn dedi: Aynı yamanın neden kopyala yapıştır şeklindeki halinin yapılmadığını anlamıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Yama yapımcıları tarafından böyle paylaşıldı. Senin dediğin gibi de olan yamalarda genellikle çoğu kişi nereye kuracağını bilemiyor. Setup olunca kurulum otomatik olduğundan bu sorunla karşılaşılmıyor.