Merhaba arkadaşlar, Witcher 1 de bölüm sonuna geldim. Boss ile savaşacağım fakat çok zor. 1 gündür bunu geçmeye çalışıyorum. Bölümün adı "cehennem tazısı"bu bölümü nasıl geçebilirim? Abigail'in ölmemesini sağlıyorum fakat hep ölüyor.
Merhaba arkadaşlar, Witcher 1 de bölüm sonuna geldim. Boss ile savaşacağım fakat çok zor. 1 gündür bunu geçmeye çalışıyorum. Bölümün adı "cehennem tazısı"bu bölümü nasıl geçebilirim? Abigail'in ölmemesini sağlıyorum fakat hep ölüyor.
Abigail ölünce görev devam ediyor. Abigail bana destek sağlıyor. Abigail ölünce çok zor oluyor. Abigail öldükten sonra devam ediyorum fakat ölüyorum. Canavarın canı gitmiyor. Ne yapacağım?
Benim eski oyunlara hep bir merakım var.Pixel ve eski mekanikli oyunları seviyorum.Benim için sadece grafik önemli değil.
Arkadaşlar yapabileceğim hiç bir şey yok mu? Oyun dosyalarından yapamam mı?
Benim eski oyunlara hep bir merakım var.Pixel ve eski mekanikli oyunları seviyorum.Benim için sadece grafik önemli değil.
Arkadaşlar yapabileceğim hiç bir şey yok mu? Oyun dosyalarından yapamam mı?
Hocam ev ile çit arasında boşluk buldum 1 kere geçebildim boşluğa. Fakat şimdi geçemiyorum o boşluğa giremiyor köpekler. Ben o boşlukta sadece kılıçla vurarak öldürebilirim. Fakat o boşluğa giremiyorum önceden girebiliyordum yani 10 dakika önce.