Alisen1343 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Oyuna bir girdim böyle bir ekranla karşı karşıya kaldım. Sebebi nedir veya çözümü nedir bilen varsa yardım edebilir mi?
Oyuna bir girdim böyle bir ekranla karşı karşıya kaldım. Sebebi nedir veya çözümü nedir bilen varsa yardım edebilir mi?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 4 Çözümler 15 6 Ocak 2021 #2 Hocam oyun orijinalse dosyalarını doğrular mısın bir de tek bu sahne de mi yoksa her zaman mı görüntü böyle? Artı 0 Eksi
Hocam oyun orijinalse dosyalarını doğrular mısın bir de tek bu sahne de mi yoksa her zaman mı görüntü böyle?
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Oyuna çıkıp girdiniz mi? Hem eski hem sorunlu bir oyun Witcher. Artı 0 Eksi
KS KS Alisen1343 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 michealdoge dedi: Oyuna çıkıp girdiniz mi? Hem eski hem sorunlu bir oyun Witcher. Genişletmek için tıkla... Evet,oyuna 3 kez gir çık yaptım maalesef böyle. Artı 0 Eksi
michealdoge dedi: Oyuna çıkıp girdiniz mi? Hem eski hem sorunlu bir oyun Witcher. Genişletmek için tıkla... Evet,oyuna 3 kez gir çık yaptım maalesef böyle.
michealdoge Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.605 Çözümler 9 Yer Müzik arıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #5 Alisen1343 dedi: Evet,oyuna 3 kez gir çık yaptım maalesef böyle. Genişletmek için tıkla... @Arda9843 hocamın dediği gibi bir dosyaları doğrulayın lütfen. Artı 0 Eksi
Alisen1343 dedi: Evet,oyuna 3 kez gir çık yaptım maalesef böyle. Genişletmek için tıkla... @Arda9843 hocamın dediği gibi bir dosyaları doğrulayın lütfen.
KS KS Alisen1343 Femtopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #6 Arda9843 dedi: Hocam oyun orijinalse dosyalarını doğrular mısın bir de tek bu sahne de mi yoksa her zaman mı görüntü böyle? Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat hiçbir şey olmadı ve farklı sahnelerde de oyun aynı maalesef. Alakanız için teşekkür ederim fakat oyunu iade ettim konuyu nasıl kapatabilirim? Son düzenleme: 6 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Arda9843 dedi: Hocam oyun orijinalse dosyalarını doğrular mısın bir de tek bu sahne de mi yoksa her zaman mı görüntü böyle? Genişletmek için tıkla... Doğruladım fakat hiçbir şey olmadı ve farklı sahnelerde de oyun aynı maalesef. Alakanız için teşekkür ederim fakat oyunu iade ettim konuyu nasıl kapatabilirim?