Sürprizbozan The Witcher Enhanced Edition Lakeside'ye geçilemiyor

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zybaru

Femtopat
Daha fazla  
The Witcher Enhanced Edition oynarken Chapter 4'teki Riddles(dalgalanma) görevini yaparken Lakeside bölgesine geçip orada biriyle konuşmam gerek fakat ne yaparsam yapayım Lakeside'ye olan yola geçemiyorum. Chapter'ın başlarında böyle bir problemim yoktu farklı save dosyalarında da denedim onlarda da geçememeye başladım. Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü de doğruladım problem çıkmadı. Çözümünü bilen var mı?

Sürüngene benzer yeşil yaratık var, arkada büyük put var. Orayı mı diyorsunuz? Orayı diyorsanız meditasyon yapın, akşam veya gece gidin.

Sürüngene benzer yeşil yaratık var, arkada büyük put var. Orayı mı diyorsunuz? Orayı diyorsanız meditasyon yapın, akşam veya gece gidin.

Benim problemim direkt lakeside bölgesine giriş yapamamak oraya gidiş yolunda kalıyor karakter.

Dosya Ekleri

• resim_2025-07-01_211106569.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 23
Hmm, valla tam hatırlamıyorum ama oynadığımda böyle bir sorunla karşılaşmıştım diye hatırlıyorum. Acaba geri dönüp bitirmen gereken bir görev var mı? Belki de önce onu tamamlaman gerekiyordur.
yani ana görevlerin hepsinde ilerleyebildiğim kadar ilerledim ama bakarım, teşekkürler.

Hmm, valla tam hatırlamıyorum ama oynadığımda böyle bir sorunla karşılaşmıştım diye hatırlıyorum. Acaba geri dönüp bitirmen gereken bir görev var mı? Belki de önce onu tamamlaman gerekiyordur.
2 tane görevde tam ilerleyememişim onlardan birini bitirdim ama öbüründede gene lakeside tarafına geçmem gerekiyor ve gene bu bug nedeniyle geçemiyorum.

Son düzenleme:
Çok garip bir hata, gerçekten anlamadım. İnternette baktım ama böyle bir bug veya sorun bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…