The Witcher : Enhanced Edition Lightning Rod Bölüm Geçme

Daha fazla  
Son zamanlarda oynama başladığım The Witcher oyununda 10 saat su gibi akıp geçti. Ancak bir sıkıntım oldu. Oyunda bizden bazı Sephirot Taşları'nı toplamamızı istiyor. Bu taşlardan biri, bir golemi öldürünce geliyor. Golem taşlaşmış ve canlandırmak için Lightning Rod diye bir alet gerekiyor. Ne kadar çabalasam bile bunu elde edemedim. Demirciden almam gereken bu şeyi demirciye sorunca bana "Biz dostlarımız haricine satış yapmayız!" diyor. Yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

2 demirci var. Biri Scoiatael'e diğeri yoldaşlığa hizmet ediyor. İkisine de sordunuz mu?

İkisine de sordum evet. Herhalde yapmam gereken bir görev varmış. Onu yapmadan olmuyormuş.
Merhaba,

Uzun uğraşlar sonucu sorunu şöyle çözdüm:
İlk önce bataklığa gidip Tuğla Ustaları'nın bulunduğu yerde Vaska ile "Kalkstein" hakkında konuştum. Bana bir "tarot kartı" verdi. Bunu Kalkstein'e götürdüm ve benden bir paratoner yaptırmamı istedi. İlk önce Demirci'ye gittim ama ona yaptıramadım. Sonra Piyade Tüccarı vardı. Ondan istedim. Biraz meditasyon yapıp hazır olmasını bekleyince 70 Oren'e aldım. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz.

Kolay gelsin!
İkisine de sordum evet. Herhalde yapmam gereken bir görev varmış. Onu yapmadan olmuyormuş.
Merhaba,

Uzun uğraşlar sonucu sorunu şöyle çözdüm:
İlk önce bataklığa gidip Tuğla Ustaları'nın bulunduğu yerde Vaska ile "Kalkstein" hakkında konuştum. Bana bir "tarot kartı" verdi. Bunu Kalkstein'e götürdüm ve benden bir paratoner yaptırmamı istedi. İlk önce Demirci'ye gittim ama ona yaptıramadım. Sonra Yoldaşlık Tüccarı vardı. Ondan istedim. Biraz meditasyon yapıp hazır olmasını bekleyince 70 Oren'e aldım. Siz de bu şekilde yapabilirsiniz.

Kolay gelsin!

Son düzenleme:
2 demirci var. Biri Scoiatael'e diğeri yoldaşlığa hizmet ediyor. İkisine de sordunuz mu?
Merhaba başka bir şey soracaktım. Ben 3.bölümdeyim son semender yuvasını basıyorum ve aynada bir tane adam çıkıyor onla konuşuyoruz ve evden çıkınca karakter kalıyor öylece. Normalini izledim araştırdım evden çıkınca direk sinematik giriyor kurt adam vs. takip edip konuşuyoruz ama bir türlü o sinematik gelmedi. Yaklaşık 4 kez baya geriden başlatarak oynadım hiçbirinde yapamadım. Halihazırda 20 saatten fazla oynadım oyunu ve sinirlenip silemiyorum da lütfen yardımcı olur musun?

Merhaba başka bir şey soracaktım. Ben 3.bölümdeyim son semender yuvasını basıyorum ve aynada bir tane adam çıkıyor onla konuşuyoruz ve evden çıkınca karakter kalıyor öylece. Normalini izledim araştırdım evden çıkınca direk sinematik giriyor kurt adam vs. takip edip konuşuyoruz ama bir türlü o sinematik gelmedi. Yaklaşık 4 kez baya geriden başlatarak oynadım hiçbirinde yapamadım. Halihazırda 20 saatten fazla oynadım oyunu ve sinirlenip silemiyorum da lütfen yardımcı olur musun?
Aynanın önündeki sehpada taş var onu alın. Ayrıca alt kata inip orada da savaşın. Bunları yaptıysanız oyunun normal şekilde ilerlemesi gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı