emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.513 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Mayıs 2021 #11 OnlYusuf dedi: Hocam neden olduğunu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla göklere çıkarılan -Cyberpunk gibi- fakat benim için vasat olan bir oyun. Skyrim gibi şaheserler varken, dönüp Witcher'a bakmam.
OnlYusuf dedi: Hocam neden olduğunu merak ettim? Genişletmek için tıkla... Çok fazla göklere çıkarılan -Cyberpunk gibi- fakat benim için vasat olan bir oyun. Skyrim gibi şaheserler varken, dönüp Witcher'a bakmam.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #12 CD project Red oyunu tanıtırken şöyle yapacağız böyle yapacağız demese oyun dünyasının yeni Rockstar'ı olur.
CD project Red oyunu tanıtırken şöyle yapacağız böyle yapacağız demese oyun dünyasının yeni Rockstar'ı olur.
N nnightt Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #13 Dlclerini aldım ben de +35 saat miss
ahmetozrg35 Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 BenFatih dedi: emircanunlts dedi: Çok fazla göklere çıkarılan -Cyberpunk gibi- fakat benim için vasat olan bir oyun. Skyrim gibi şaheserler varken, dönüp Witcher'a bakmam. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 e vasat diyorsan oyun zevkini sorgulaman gerekebilir dostum Genişletmek için tıkla...
BenFatih dedi: emircanunlts dedi: Çok fazla göklere çıkarılan -Cyberpunk gibi- fakat benim için vasat olan bir oyun. Skyrim gibi şaheserler varken, dönüp Witcher'a bakmam. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 e vasat diyorsan oyun zevkini sorgulaman gerekebilir dostum Genişletmek için tıkla...
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 18 Mayıs 2021 #15 nnightt dedi: Dlclerini aldım ben de +35 saat miss Genişletmek için tıkla... Blood and Wine > Ana hikaye bu böyledir değişmez benim düşünceme göre.
nnightt dedi: Dlclerini aldım ben de +35 saat miss Genişletmek için tıkla... Blood and Wine > Ana hikaye bu böyledir değişmez benim düşünceme göre.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.513 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Mayıs 2021 #16 @ahmetozrg35 Bir oyunu sevmemem, oyun zevkimin olmadığını mı gösterir böyle saçma bir düşünce mi var ? Acilen bu düşünceden kurtulmalısın.
@ahmetozrg35 Bir oyunu sevmemem, oyun zevkimin olmadığını mı gösterir böyle saçma bir düşünce mi var ? Acilen bu düşünceden kurtulmalısın.
ahmetozrg35 Zeptopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #17 emircanunlts dedi: @ahmetozrg35 Bir oyunu sevmemem, oyun zevkimin olmadığını mı gösterir böyle saçma bir düşünce mi var ? Acilen bu düşünceden kurtulmalısın. Genişletmek için tıkla... Sevmemen oyun zevkin olmadığını göstermez tabii ki, ama vasat demen gösterir.
emircanunlts dedi: @ahmetozrg35 Bir oyunu sevmemem, oyun zevkimin olmadığını mı gösterir böyle saçma bir düşünce mi var ? Acilen bu düşünceden kurtulmalısın. Genişletmek için tıkla... Sevmemen oyun zevkin olmadığını göstermez tabii ki, ama vasat demen gösterir.
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.513 Makaleler 3 Çözümler 58 18 Mayıs 2021 #18 ahmetozrg35 dedi: Sevmemen oyun zevkin olmadığını göstermez tabii ki, ama vasat demen gösterir. Genişletmek için tıkla... Farkındaysan "benim için vasat" dedim. Genel olarak oyuna vasat demedim. Başkası sevebilir ve bu benim umrumda olmaz. Cümleyi iyi okumanı öneririm.
ahmetozrg35 dedi: Sevmemen oyun zevkin olmadığını göstermez tabii ki, ama vasat demen gösterir. Genişletmek için tıkla... Farkındaysan "benim için vasat" dedim. Genel olarak oyuna vasat demedim. Başkası sevebilir ve bu benim umrumda olmaz. Cümleyi iyi okumanı öneririm.
Berkay4154 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 3.632 Çözümler 24 18 Mayıs 2021 #19 Tekrar alasım geldi.
lumpus Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Yer Novigard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Junior Game Developer 19 Mayıs 2021 #20 ketofilen dedi: 4 gün sonra Cyberpunk alacağım ama fiyatı gerçekten bi' tık pahalı geliyor. 120-150₺ bandında olsaydı keşke. Cyberpunk bug faciasından sonra nefret edilmesi normal ama 4. Witcher oyunuyla birlikte tekrardan gönülleri fethedeceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... cyberpunkın fiyatı eğer türkiyeye özel bir fiyatlandırma olmasaydı 350-400tl bandında olurdu 250tlye bu oyunu vermeleri bile çok iyi, böyle büyük oyunların türkiyede 120-150tl arası olmasını beklemek mantıksız olur.
ketofilen dedi: 4 gün sonra Cyberpunk alacağım ama fiyatı gerçekten bi' tık pahalı geliyor. 120-150₺ bandında olsaydı keşke. Cyberpunk bug faciasından sonra nefret edilmesi normal ama 4. Witcher oyunuyla birlikte tekrardan gönülleri fethedeceğine inanıyorum. Genişletmek için tıkla... cyberpunkın fiyatı eğer türkiyeye özel bir fiyatlandırma olmasaydı 350-400tl bandında olurdu 250tlye bu oyunu vermeleri bile çok iyi, böyle büyük oyunların türkiyede 120-150tl arası olmasını beklemek mantıksız olur.