The Witcher serisinin konusu nedir?

lkm13_688

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Bugün Steam indirimlerinden The Witcher serisinin 3 oyununu da aldım. Oyunlar yüklendi ve hikayesini tam olarak bilmiyorum. Hikayesini, amacımızı ve nasıl oynandığını merak ediyorum. CoD MW serisini hikayesini atlaya atlaya yapmıştım. Bu yüzden pek tat vermemişti. Sonrasında tekrar bitirmiştim. Şimdi de The Witcher serisi övüldüğü için merak ediyorum. Yardımcı olanlara teşekkürler.

Witcher kitap serisinin 2. kitabı olan "Kader Kılıcı"nda Witcher'lardan böyle bahsediliyor, az çok nasıl bir şey olduğunu anlayabilirsiniz. Bizim seri/oyun hakkında en çok sevdiğimiz şey gameplay ve hikaye ve karakterler.

Ha bu arada aşağıda yollamış olduğum fotoğrafta birkaç yeri vurguluyor ve bu yerler çok güzel yerler :)

Not: Witcher'a 1 ve 2'yi ne izleyip ne de oynayıp direkt Witcher 3 ile başlamıştım. Witcher 3'de kaçırdığınız minnacık şeyler oluyor fakat olay örgüsüne pek bir şey katmıyor.

Dosya Ekleri

• 1609864018470.png
    1609864018470.png
    813,3 KB · Görüntüleme: 58
The Witcher serisi insanların severek oynadığı bir oyundur ve RPG olarak güzel oynamanı tavsiye ederim hikayesi bana göre güzel ama kulanıcılar da beğenmiş sevmeyen pek birini görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı