The Witcher'a hangi oyun ile başlanmalıdır?

Mustafa Ersoy

Centipat
Katılım
28 Temmuz 2022
Mesajlar
696
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, iyi akşamlar. 2 ay önce toplu bir şekilde indirimde The Witcher 1-2-3 55 liraydı ve ben de aldım. 1 ay önce 1'i indirdim ve daha ilk sahnede sanırım WattMan dediğimiz hatayı aldım. Kulaklıktan cızırtı geldi, uyku moduna geçti falan filan ben de sildim oyunu. Sonra da hiç oynayasım gelmedi The Witcher.
Bugünlerde tekrar bir hikayeli oyuna başlama isteğim var ve oynamak istiyorum Witcher. Insanların 1 için "dövüs sistemi çok kötü, oyun çok eski, 1 oynamasan da olur" vs dediklerini gördüm ve tamamen vazgeçtim 1 oynamaktan. Direkt 2'den mi başlamalıyım yoksa 3'e mi geçmeliyim? Eğer 2'ye geçersem tekrar WattMan hatası alır mıyım oyunda? Nasıl başlamalıyım oyuna, Witcher'ı bilen, oynayan, tecrübeli abilerim arkadaşlarım yardım ederseniz çok mutlu olurum...
 
2'den başla. Direkt olarak 3'den başlamak istiyorsan oyunun hikayesini okuyup başlayabilirsin.
 
Witcher 1'e dövüş sistemi kötü ama hikayesi iyi yazmışlar ben de başlamayı düşünüyorum ama 2'den başlayacağım o yüzden, oynanış çok kötü ise çok bir anlamı yok hikayenin bence
 
Benim The Witcher 2 yarım kalmıştı. The withcer 3 DLC ile bitirmiştim. Bence The Witcher 3 başla bitir. Çok keyifli bir oyun zaten. Bir önceki oyunun hikayesini aman aman hissetmezsin.
 
Herkesin hemfikir olduğu bilgi: 3'ten başlama. Ben 1'den başladım fakat bıraktım video izledim. 2'den devam ettim. 2'yi çok sevdim. 1'i arkadaşlar anlatırlar. 3 zaten en iyi.
 
@Emperor1 @go ask alice @dogan_orun hocalar peki bir sorum var aslında yukarıda da sormuştum: 2 de 1 gibi eski bir oyun ve yukarıda dedigim gibi 2 oynarsam yine pcnin kendini uyku moduna almasi sonra wake up deyince açılmaması falan aynı şeyleri yaşar miyim yoksa bu olay sadece 1 ile mi alakalıydı ?
Hikaye , dövüşten ziyade bu da önemli benjm için.
 

Geri
Yukarı