The_Miller Posta Kutusu Problemi

• Konuyu başlatan IQRI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.674
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I

IQRI

Ziyaretçi
Duydum kutun küçük yetmiyormuş bi ağlamaklı oldum, çok üzüldüm. Parası neyse toplayalım suntadan daha büyüğünü yaptırtalım. Mesajları idarelik komşularından kutusu boş olan var ise söyle ona yollayalım.

EkranAl1310nt1310s1310_zps41718a05.png

Merhaba;
Şu konuda ''Windows'un resmi sürümünü kurdum sorun çözüldü.'' diyor. Sanırım sen ilgilendin, sorunu neymiş merak ettim. Çözümü açıklanmadan kapandı gitti. Resmi olmayan sürüm ile neyi kastediyor, bu herif ne kurmuş?

https://www.technopat.net/forum/windows-8-1/41392-cozuldu-windows-8-1-gec-acilma-sorunu.html

Senin posta kutun boş fakat bana cevap vermiyorsun. Zaten son 2 günüm kaldı. :(

'Murat5038' orada konu sahibi zaten yeni format atmış fakat sonradan Windows 8.1 resmi sürümünü yüklemiş. Benim anladığım bu vatandaş önceden resmi olmayan sürüm ile format atıyormuş haliyle sistem de virüsler hatalar oluşuyormuş? Bu resmi olmayan sürüm ile neyi kastediyor? Modifiye edilmiş, içine programlar eklenmiş, ayarları değiştirilip üzerinde oynanmış bir Windows 8.1 mi? Yani bir Windows sürümünün onay almamasını gerektiren hususlar nelerdir?

Murat kullanıcı adını İlkokul talebesine benzettim. 217 Ahmet, ama seninki binlik rakam olduğu için Ortaokul ya da Lise talebesi olabilir. (11 Fen A / 5038 Murat)
Koskoca Super Moderatör, insan kıyafetine dikkat eder. The_Murat yapsaydın kravatlı gözükürdü, belki belli bir kesime hitap için resmiyet şart?

Bir de soğuktan donmuş mu, uykusu mu var neyse gözleri pısmış kedi fotoğrafı? O hayvanın belirsiz durumu ( aç mı, üşüyor mu, evsiz mi) beni rahatsız ediyor. Hani sosyal medya da resimli sempatik hayvan kullanıcıları (hayvan sever değil) varya, şey gibi ''ben tablet Pc kullanıyorum sen?'' ''kedi kullanıyorum'' misali.

Aslında tam damarı bulmuşken 1 sayfa uzatacaktım, birden aklıma geldi sıkılmazsam bloga taşırım. Yani konu sen değilsin, simgeler -profiller.

'Murat5038' orada konu sahibi zaten yeni format atmış fakat sonradan Windows 8.1 resmi sürümünü yüklemiş. Benim anladığım bu vatandaş önceden resmi olmayan sürüm ile format atıyormuş haliyle sistem de virüsler hatalar oluşuyormuş? Bu resmi olmayan sürüm ile neyi kastediyor? Modifiye edilmiş, içine programlar eklenmiş, ayarları değiştirilip üzerinde oynanmış bir Windows 8.1 mi? Yani bir Windows sürümünün onay almamasını gerektiren hususlar nelerdir?
:) İlk başta yazdığı Kmspico parantezini atlamışsın demek ki. Kmspico olunca yasal olmayan oluyor direk yükleyip 30 gün deneme yaparsa orj. oluyor onun söylemine göre. Ancak problemi İşletim sistemi değil Kullandığı program ve HDD arızası olduğu için ileride tekrar konu açar o merak etme :)

Ayrıca kedileri sevdiğim için eklemiştim. Profilim yılda veya 2 yılda bir anca değiştiririm o yüzden profile fazla takıntılı değilim. Kullanıcı adım evet bir hitmeti var o yüzden o şekilde :) Hem orta hem de lisede iken numaram o. Üst üste iki okulda aynı numara geldi diye onu örnek alıyorum kullanıcı adımda.

Attım da tuttu. Yoga yapıyor musun? :) Sen şimdi tüm hayatını, olumlu-olumsuz olayları, orta-lise numarana bağlamazsın değil mi? Profil tahlilin bence hiç iyi gözükmüyor.

Profil falına bakılır, ücret 50TL. 'snipertr' sana çift tarife 100TL. çünkü sen doğa üstü güçlerimle dalga geçtin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı