theclassic.games sitesinden indirilen dosyalar güvenli mi?

“Trojan.Dropper” gibi ciddi bir zararlı sınıfı içeren bir tespit var. Dropper, başka zararlıları sisteme gizlice kurmak için kullanılan tehlikeli yazılımlardır.

False positive olması mümkün. Bilinen antivirüsler virüs bulamamış.

“trojan. Dropper” gibi ciddi bir zararlı sınıfı içeren bir tespit var. Dropper, başka zararlıları sisteme gizlice kurmak için kullanılan tehlikeli yazılımlardır.

Benım babamın arkadasında kuruluymus bir şey olmamıs ama bende ondan false olabılır dıyorum ama gotum tutusmadı değil hocam.

Hocam false positive gibi duruyor.

Bana da oyle durdu hocam. Babam ısrar ettıgı ıcın ındırdım bende adama da bir şey demek ıstemıyorum. Eskıden oynuyormus yenıden oynamak ıstedı bende ındırdım yanı de inşallah false dır.

Reis dosyayı inceledim Yunanistan ile Brezilya arası dosya gönderim sunucusu var ve dosyada gizli bir virüs olma ihtimali yüksek Yunan'larda ve Brezilya'da çok virüslü dosya veren kişiler var virüs olup olmamasını kodlarını incelemeden anlayamayız ama bana göre false pozitive ama virüs olma ihtimalide yüksek ne olur ne olmaz antivirüs programı kullan

exe dosyasını calıstırdım bile kanka bıde napıyım formatlıyımmı

Ne yapayım formatlayayım mi kankı

Formatlama ama Kaspersky tam tarama yap Kaspersky kurduğunda zaten hep aktif PC ile bir etkileşim olunca sana söyler ve hemen engeller ve siler sorun etme dosya false pozitive olabilir Babalar için dünya yansın boş ver kral sorun olmaz merak etme inceledim dosyayı detaylıca false pozitive dosya bir şey olmaz

Formatlama ama Kaspersky tam tarama yap Kaspersky kurduğunda zaten hep aktif PC ile bir etkileşim olunca sana söyler ve hemen engeller ve siler sorun etme dosya false pozitive olabilir Babalar için dünya yansın boş ver kral

Kaspersky'ın da göremediği zararlılar var. Ayrıca ücretsiz versiyonu bir güvenlik duvarı içermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…