theclassic.games sitesinden indirilen dosyalar güvenli mi?

xrWenzy

Decapat
Daha fazla  
1752269048046.png

Merhaba arkadaşlar, babamın istediği oyunu indirdim. Sonra VirusTotal'e atayım dedim ve bu sonucu verdi. EXE dosyasını çoktan çalıştırmıştım bile. The Classic Games - Servidores Privados de MMORPGs burası. Sizce trojan falan olabilir mi?

Eki Görüntüle 2532864

Merhaba arkadaşlar, babamın istediği oyunu indirdim. Sonra VirusTotal'e atayım dedim ve bu sonucu verdi. EXE dosyasını çoktan çalıştırmıştım bile. The Classic Games - Servidores Privados de MMORPGs burası. Sizce trojan falan olabilir mi?
“Trojan.Dropper” gibi ciddi bir zararlı sınıfı içeren bir tespit var. Dropper, başka zararlıları sisteme gizlice kurmak için kullanılan tehlikeli yazılımlardır.

“trojan. Dropper” gibi ciddi bir zararlı sınıfı içeren bir tespit var. Dropper, başka zararlıları sisteme gizlice kurmak için kullanılan tehlikeli yazılımlardır.

Benım babamın arkadasında kuruluymus bir şey olmamıs ama bende ondan false olabılır dıyorum ama gotum tutusmadı değil hocam.

Eki Görüntüle 2532864

Reis dosyayı inceledim Yunanistan ile Brezilya arası dosya gönderim sunucusu var ve dosyada gizli bir virüs olma ihtimali yüksek Yunan'larda ve Brezilya'da çok virüslü dosya veren kişiler var virüs olup olmamasını kodlarını incelemeden anlayamayız ama bana göre false pozitive ama virüs olma ihtimalide yüksek ne olur ne olmaz antivirüs programı kullan

Reis dosyayı inceledim Yunanistan ile Brezilya arası dosya gönderim sunucusu var ve dosyada gizli bir virüs olma ihtimali yüksek Yunan'larda ve Brezilya'da çok virüslü dosya veren kişiler var virüs olup olmamasını kodlarını incelemeden anlayamayız ama bana göre false pozitive ama virüs olma ihtimalide yüksek
exe dosyasını calıstırdım bile kanka bıde napıyım formatlıyımmı

Ne yapayım formatlayayım mi kankı

Formatlama ama Kaspersky tam tarama yap Kaspersky kurduğunda zaten hep aktif PC ile bir etkileşim olunca sana söyler ve hemen engeller ve siler sorun etme dosya false pozitive olabilir Babalar için dünya yansın boş ver kral🫡 sorun olmaz merak etme inceledim dosyayı detaylıca false pozitive dosya bir şey olmaz

Formatlama ama Kaspersky tam tarama yap Kaspersky kurduğunda zaten hep aktif PC ile bir etkileşim olunca sana söyler ve hemen engeller ve siler sorun etme dosya false pozitive olabilir Babalar için dünya yansın boş ver kral🫡

Kaspersky'ın da göremediği zararlılar var. Ayrıca ücretsiz versiyonu bir güvenlik duvarı içermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı