TheCrew.exe - Uygulama Hatası

Ali.Çimen

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben oyunu UPlay'den bedava verdiği zaman indirip kurmuştum. O zaman sıkıntısız çalışmıştı. Ondan sonra 1 ay falan açmadım heralde. Şimdi çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Yani oyun bende önceden çalışıyordu ancak şimdi noldu da çalışmıyor? Onu anlayamadım. Çözümlerden sadece DDU ile driver silmeyi yapmadım.

Sistemim: GTX650(376.33 sürücü versiyonu) ,Fx4100 4.0Ghz, 8GB DDR3 1333Mhz RAM, Win10 x64 son sürüm.

Acaba sorun ne olabilir?

Olmuyor Recep Bey. Şöyle bir hata da veriyor;

Kod:
TheCrew.exe - Uygulama Hatası

0x00007FF736BAE070 adresindeki yönerge 0x00000176CFC12000 adresindeki bellege başvurdu. Bellek şu olamaz read.
Programı sonlandırmak için Tamam'a basin

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun Recep Bey.
918 555 578: ID
1928: Şifre

TW kapatıp açtığım için şifre değişti:7080

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Uplay arayüzünden Properties'e ardından da Verify Files'e tıklayıp dosyaları doğrulattım. Bir tane hata buldu, Repair deyince 19MB'lık güncelleme yaptı ve oyunum şuanda çalışıyor.

Bir rica: Konunun başlığını [Çözüldü] şeklinde değiştirmek istedim ancak yapamıyorum galiba, yönetici arkadaşlardan ricam başlığı değiştirip konuyu kilitlemesi.
Yardım eden herkese şükranlarımı sunarım.
@Recep Baltaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…