TheCrew.exe - Uygulama Hatası

Ali.Çimen

Kilopat
Yer
Giresun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben oyunu UPlay'den bedava verdiği zaman indirip kurmuştum. O zaman sıkıntısız çalışmıştı. Ondan sonra 1 ay falan açmadım heralde. Şimdi çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Yani oyun bende önceden çalışıyordu ancak şimdi noldu da çalışmıyor? Onu anlayamadım. Çözümlerden sadece DDU ile driver silmeyi yapmadım.

Sistemim: GTX650(376.33 sürücü versiyonu) ,Fx4100 4.0Ghz, 8GB DDR3 1333Mhz RAM, Win10 x64 son sürüm.

Acaba sorun ne olabilir?

Olmuyor Recep Bey. Şöyle bir hata da veriyor;

bellek şu olamaz read.jpg

Kod:
TheCrew.exe - Uygulama Hatası

0x00007FF736BAE070 adresindeki yönerge 0x00000176CFC12000 adresindeki bellege başvurdu. Bellek şu olamaz read.
Programı sonlandırmak için Tamam'a basin

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun Recep Bey.
918 555 578: ID
1928: Şifre

TW kapatıp açtığım için şifre değişti:7080

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Uplay arayüzünden Properties'e ardından da Verify Files'e tıklayıp dosyaları doğrulattım. Bir tane hata buldu, Repair deyince 19MB'lık güncelleme yaptı ve oyunum şuanda çalışıyor.

Bir rica: Konunun başlığını [Çözüldü] şeklinde değiştirmek istedim ancak yapamıyorum galiba, yönetici arkadaşlardan ricam başlığı değiştirip konuyu kilitlemesi.
Yardım eden herkese şükranlarımı sunarım.
@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı