theHunter: Call of the Wild Türkçe yamasında virüs varsa nasıl kaldırılır?

ESET'den tarama yaptım olur mu yoksa diğerlerini indireyim mi (fazla pahalı duruyor uygulamalar indirmek biraz fazla zorlar beni )

ESET Kaspersky kadar iyidir bende ESET kullanıyorum gayet iyi koruması var.
ESET'den tarama yaptım olur mu yoksa diğerlerini indireyim mi (fazla pahalı duruyor uygulamalar indirmek biraz fazla zorlar beni )

Fazla pahalı durmasından kastınız nedir sadece deneme sürümlerini indireceksiniz.

ESET Kaspersky kadar iyidir bende ESET kullanıyorum gayet iyi koruması var.

Fazla pahalı durmasından kastınız nedir sadece deneme sürümlerini indireceksiniz.

Sitede Kaspersky deneme sürümünü bulamadım ben de ESET indirdim onun deneme lisansı ile hallediyorum.

@Emir37 wmk.exe isimli bir dosya buldu, şu anda karantına da PC'den nasıl tamamen kaldıracağım bilmiyorum karantinadan kaldır yazıyor basıyorum sonra aynı dosyayı gene buluyor. Ne yapacağım bilmiyorum?
Bu arada diğer uygulamayı da indireceğim.

@Emir37 wmk.exe isimli bir dosya buldu, şu anda karantına da PC'den nasıl tamamen kaldıracağım bilmiyorum karantinadan kaldır yazıyor basıyorum sonra aynı dosyayı gene buluyor. Ne yapacağım bilmiyorum?
Bu arada diğer uygulamayı da indireceğim.
Kaldırmayı bir daha deneyin olmadı elle silme veya rescue disk ile silmeyi denersiniz diğer programda sistemdeki zararlıları temizleyecektir.

Hizmetlerden WMK.exe durdur daha sonrada c/windows içinde wmk diye arama yap ve çıkan dosyaları manuel olarak sil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı