Thermal Grizzly Aeronaut termal macun nasıl?

Eymenz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prıme B450M-K 2
Amd Ryzen 5 5600
Galax Rtx 2060 Plus
Merhaba bu macun indirimde. Sizce nasıl? R5 5600 için alacağım. Şu an oyunlarda 90 dereceleri görüyorum. Alsam ne kadar fark eder? Stok fan kullanıyorum.

Screenshot_2024-11-26-11-55-37-465_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Merhaba bu macun indirimde. Sizce nasıl? R5 5600 için alacağım. Şu an oyunlarda 90 dereceleri görüyorum. Alsam ne kadar fark eder? Stok fan kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2360586

Hangi oyunu oynuyorsun hangi şehirdesin hava durumu nasıl kasanın hava akışı nasıldır önce onlara dikkat etmen lazım güzel termal macundur. Stok fanla o dereceye çıkacak bir işlemci değil kış aylarında yazın olsa evet çıkar derdim.

Eki Görüntüle 2360586

Macun sadace işlemci ile sogutucu arasında boşlugu kapatıp iletkeni arttırıyor stok fan yetersiz MX-6 al Thermal Grizzly ile arasında 2-3 derece fark var en azından 4 kullanmalık işlemciniz için eğer bütçeniz yoksa bunu öneririm Dark X123 eğer bütçen varsa 1.000tllye yakın kesinlikle bunu öneririm thermalright brust

Macun sadace işlemci ile sogutucu arasında boşlugu kapatıp iletkeni arttırıyor stok fan yetersiz MX-6 al Thermal Grizzly ile arasında 2-3 derece fark var en azından 4 kullanmalık işlemciniz için eğer bütçeniz yoksa bunu öneririm Dark X123 eğer bütçen varsa 1.000tllye yakın kesinlikle bunu öneririm thermalright brust

X123 alacagım ama bende Yandex Görsel braketler yok o olmadanda takılmıyormuş galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı