Thermal Grizzly Conductonaut vs Pullsar Ice Dragon

MasterGel Pro V2 veya Pullsar Pullwark Bold uygulanabilir.

Uygun fiyatlı olarak Xigmatek PTİ, olur oda uygun.
Bunları yakın zamanda deneyebilirim hocam, teşekkür ederim denediğimde ayrı bir konu üzerinde anlatım yaparım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

MasterGel Pro V2 veya Pullsar Pullwark Bold uygulanabilir.

Uygun fiyatlı olarak Xigmatek PTİ olur, oda uygun.
İlki yerine MX6 bile daha iyi diyorlar. Syy 157 kullandım CPU'da ben. Çok iyi macun bu arada. 180W 93'e yavaş yavaş yuvarlanıyor. Faz değişimliden iyi sonuç verdi bende.

Bu arada Syy 157 CPU için bir macun. GPU'da çok verim alan görmedim ben.

Mx6 kötü macun değil, ama laptop için uygun değil.

Syy 157 iletkenliği Kyronaut termal macundan daha fazla denenebilir hocam. Şu an sadece Thermal Grizzy Conductonaut aldım, muhtemelen Ağustos sonu gibi de Syy 157 alırım CPU için, GPU için öneriniz var ise onlara da açığım. Yada Kyronaut kalsın GPU tarafında emin olamadım, ama son bir kere daha şansımı termal macunlar ile denemek istiyorum eğer ki başarısız olur isem yukarıda anlattığım işlemleri uygulamak kaçınılmaz olacak gibi.

GPU'da PTM7950 ve CPU'da Sıvı Metal ile en iyi verimlilikler alındığına şahit oldum. Laptop üreticileri de bu ikiliyi tercih etmeye çalışıyorlar. Lenovo Legion'larda misal bu ikili kullanılıyor deniyor.

GPU kısmında sıvı metal için koruma olmuyor, o tarafa, ya macun uygulayın ya da sıvı metal için kapton bant ile önlem alın.

Bu arada Thermal Grizzy Kyronaut laptop için uygun değil.
CPU için de GPU için de olsa her türlü önlemini almak gerekiyor.
Akma ihtimali ne kadar az da olsa devreye geldi mi mahveder bilgisayarı.

Ben de PC alınca uygulamayı düşünüyorum. termal putty diye bir şey varmış. Onunla bariyer yapmayı tavsiye ediyorlar. O köpüğü ben de bulamadım. Aslında buldum bir şeyler de emin olamadım. Putty daha garanti geldi. Termal pedle macun arası birşeymiş.

Mx6 kötü macun değil, ama laptop için uygun değil.
Laptop için uygun değil ile tam olarak neyi kastediyorsunuz? Uygun olup olmadığını ne belirliyor yani öğrenmek için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…