Merhaba arkadaşlar sizce Thermal Grizzly Kryonaut nasıldır alınır mı? Daha iyisi var mı?
MX6 bakabilirsiniz ama Kryonaut'da üzmez. MX6 daha çok öneriliyor ikisi arasında kesin farkları bilmediğim için net bir şey diyemem ama Kryonaut 300TL'ye 1gr alıyorsunuz bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Hocam i5 12400F için alacağım sizce hangisi daha iyi olur.
Sıcaklık gibi boş bir takıntın yoksa.
Hocam MX6 2Gr'ı 250TL. Kryonaut 1Gr'ı 275TL. Ona göre karar verin Kryonaut daha iyi ama MX6 F/P ürünü. Ben olsam MX6 alır geçerdim.
![]()
Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun gr fiyatı 129,59 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00079A 2 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
1gram yeter mi Thermal Grizzly Kryonaut için.
Piyasanın en iyi 10 macunu arasında yer alır bence. Şahsen MX serisinden daha iyidir. 1gr olması çok da önemli değil 100-200 liradan kaçmak için makinenin daha sıcak çalışmasını şahsen tercih etmezdim ben.
1gr CPU için yeterli olacaktır. 2 sefer kullanan gördüm. En az 1 en fazla 2 defa yetecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.